- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.422
X xDerinMavix o tavuk köri li sanırım. Bir ara tarifini verirmisin.
Menü
Mercimek çorbası tavuklu
Pide
Yaprak sarması
Salata
Ayran
Menü
Mercimek çorbası tavuklu
Pide
Yaprak sarması
Salata
Ayran
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım mutlaka denicem :)Kremalı soya soslu canım. Önceki sayfalarda tarifini verdim, denemeni tavsiye ederim :)
Bazen aklıma değişik bir şey geliyor yapayım diyorum internete bakıyorum meğer yıllardır yapılan bir şeymiş o derece hızlılar
İş yerine öğle yemeklerinde soya soslu veya kori soslu tavuğun yanına makarna ve salata koyuyorlar hepPure de olur ama makarna daha cok yakisiyor.
Sorma benim de acliktan midem sirtima yapisti
Evet benim de bir suru tarifim var o sitede :)
Ciğer sote yi Nasıl yapıyorsun ellerine sağlıkyazışırken heveslenip bir sürü yemek yaptım
dolma yaptım
ciğer sote yaptım
yoğurtlu soğuk çorba yaptım
patates salatası yaptım.
oruç tutmuyorum ama yemek tariflerine bakıyorum.bir de oruç tutan tanıdıklarım var iftara yetiştirp bir tabak götürmeyi seviyorum..
Hayırlısı olsun canımAfiyet olsunBu hazır nevosum. O gün akşam malzemeleri aldım eve geldim ceviz yok markette kaldı heralde bir daha da almak nasip olmadi
Ciğer sote yi Nasıl yapıyorsun ellerine sağlık
Ben unun içerisine karbonat ve baharat koyuyorum ciğerler pişince de kızartmış olduğum yağı ayrı bir tencereye koyup içerisine pulbiber tuz koyup karıştırıp ciğerleri üzerine döküp karıştırıyorum çok lezzetli oluyor
güzel mi?
direk olmuyo
5 gibi falan güllacı yaptım sora diğerlerini sıcak sıcak yemek içinÖylemi güllaç candır sen başladınmı yapmaya ben başlamadm daha
Bende son üç buçuk,dört buçuk saat kala başladm :)5 gibi falan güllacı yaptım sora diğerlerini sıcak sıcak yemek için