Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2016)

Bazen aklıma değişik bir şey geliyor yapayım diyorum internete bakıyorum meğer yıllardır yapılan bir şeymiş o derece hızlılar :KK70:

:KK70::KK70: Herşey mevcut valla patates kızartmasına varana kadar tarif eklemişler görünce hem şaşırdım hem çok gülmüştüm :KK70:

Pure de olur ama makarna daha cok yakisiyor.
Sorma benim de acliktan midem sirtima yapisti :KK70:
İş yerine öğle yemeklerinde soya soslu veya kori soslu tavuğun yanına makarna ve salata koyuyorlar hep
O Nasıl oluyor kız :KK5::KK70:

Evet benim de bir suru tarifim var o sitede :)

Adın ne diye geçiyor ben derinmavix olarak görüyordum tarifler kısmında ama Oray'a Nasıl kayıt olunuyor ben yaptıklarımın hepsini deftere eklemeliyim unutuyorum hep

Kızlar tartolet yapacağınız Zaman nefis yemek tariflerinden bir kadının tarifi var bir muhteşem yani kesinlikle deneyin harika oluyor :-)

Kızlar etli yaprak sarması sarılıp Buzluğa atılır mı acaba deneyen var mı annem soğan kokar diye yapmıyor

yazışırken heveslenip bir sürü yemek yaptım :KK70:

dolma yaptım

ciğer sote yaptım

yoğurtlu soğuk çorba yaptım

patates salatası yaptım.

oruç tutmuyorum ama yemek tariflerine bakıyorum.bir de oruç tutan tanıdıklarım var iftara yetiştirp bir tabak götürmeyi seviyorum..
Ciğer sote yi Nasıl yapıyorsun ellerine sağlık
Ben unun içerisine karbonat ve baharat koyuyorum ciğerler pişince de kızartmış olduğum yağı ayrı bir tencereye koyup içerisine pulbiber tuz koyup karıştırıp ciğerleri üzerine döküp karıştırıyorum çok lezzetli oluyor

• Beğen
Reactions: s u
Taze fasülye
Pirinc pilavi
Mercimek corbasi
Salata
Afiyet olsun herkese <3

Sahurda hep kahvaltilik yiyoruz aksamdan arta kalan corba varsa da onu iciyoruz :KK70:

Bizim iftarda dünden kalan patlıcan ve şehriye çorbası vardı...
Yanına pilav ve çoban salata ve ayran yaptım..bu gün de geçti hayırlısıyla.. Rabbim oruçlarımızı kabul etsin...

Ciğer sote yi Nasıl yapıyorsun ellerine sağlık
Ben unun içerisine karbonat ve baharat koyuyorum ciğerler pişince de kızartmış olduğum yağı ayrı bir tencereye koyup içerisine pulbiber tuz koyup karıştırıp ciğerleri üzerine döküp karıştırıyorum çok lezzetli oluyor

ben önce ciğeri yıkadığım suyla biraz çevirdim suyunu çekince tereyağı koydum biraz kavruldu soğanı koydum sonra biberi sonra da domatesi.tuz ve baharatları attım.pişince kapattım .güzel oldu..

sizin yaptığınız gibi ilk defa duydum karbonatı mesela.. ama güzel oluyosa yaparım öyle.

X