Ben de mesela ayni marka pirinc bulamazsam her aldigim markaya gore deneme yanilmayla olcu buluyorum
Ama 1'e 2 her sekilde tam geldi bende :)
Ben de ilk oraya bakıyorum o sitenin tarifleri tutuyor genelde :) Baktım tabi ki var :)Bende denemedim karıştıralım birazGenelde nefis yemek tarifleri sitesinden bakıyorum ben muhakkak yapan olmuştur
Tamam canım bu akşam belli olur yapıp yapmayacağım yazarım buraya
Annem açık alır genelde ve sadece baldo pirinç alır Osmancık hiç sevmez pirincine göre çok değişiyor pilavın iyi olması ya
Aynen canımHemen hemen birbirlerine benziyorlar canım olabilir
Kaçar mı hiç kadınlardanBen de ilk oraya bakıyorum o sitenin tarifleri tutuyor genelde :) Baktım tabi ki var :)
Tamam canim. Bak once yaptigimda foto cekmistim onu ekliyorum. Ince ince fileto seklinde kesersin eti.
Kesinlikle. Ben de baldo alirim hep.
Bazen aklıma değişik bir şey geliyor yapayım diyorum internete bakıyorum meğer yıllardır yapılan bir şeymiş o derece hızlılarKaçar mı hiç kadınlardan
Pure de olur ama makarna daha cok yakisiyor.Kesmezlerse de ben keserim evde artık Çok güzel görünüyor bunun yanına püre de olabilir ay benim açlık mı başlıyor ne
Bende denemedim karıştıralım birazGenelde nefis yemek tarifleri sitesinden bakıyorum ben muhakkak yapan olmuştur
O gördüğüm tavuk neyli acabaPure de olur ama makarna daha cok yakisiyor.
Sorma benim de acliktan midem sirtima yapisti
O gördüğüm tavuk neyli acabaTavuğun her haline bayılırım ama özellikle soslusuna :) Kremalı falan mı çok güzel görünüyor :)
Baklava yaptın mıDomates çorbası
Yaprak sarması
Su boregi peynirli
Salata
baklava
Baklava yaptın mı