- 5 Mayıs 2013
- 33.831
- 41.256
Tencere de pişen de haşlanmış biber tadı oluyor ya mesela onu istemiyorum canım demek istediğim buydu ben de anlatamadım kusura bakma
Bu menüdeki ana yemeği değiştireyim mi sizce, 8 kişi için islim kebabı mantıklı mı daha önce hiç yapmadım. Yetiştirebilir miyim diye tereddütteyim daha kolay birşey mi yapsam? Fırında patlıcan kebabı mı yapsam, karnıyarık mı? Yoksa fırına patatesli tavuk mu sürsem?
Tencere de pişen de haşlanmış biber tadı oluyor ya mesela onu istemiyorum canım demek istediğim buydu ben de anlatamadım kusura bakma
Tamam canım çok sağol o zaman yarın da onu yapayım ne zamandır canım istiyordu :)Ha yok canim oyle olmuyor. Kizariyor cunku haslanmiyor.
Bir de babaannem pirinc ve bulguru karistirarak yapiyor. Icine sadece sogan, kiyma, salca, varsa taze yoksa kuru nane ve karabiber koyuyor. Benim de en sevdigim dolma bu :)
Evet bak bu da olabilir bunu da deneyeceğim teşekkürler :)biberleri kızarttıktan sonra içini doldurursan tencerede bile tadı çok güzel oluyor.
Ben hep suda bekletiyorum. Ve suan benim pirincler de suda iftara doğru suzucemkızlar bısey sorucam. ben pirincimi ıslattım pilav için ama sımdı aklıma geldı ıftara yakın yapsaydım keske dedimşimdi bu pirinçler suda beklemez demi ? süzüp bekletsem olur mu ? ya da yapsam mı şimdiden
ay cok sağol bişey olmaz yani demi sonucta 2bucuk saat sonra piceklerBen hep suda bekletiyorum. Ve suan benim pirincler de suda iftara doğru suzucem
Yok ya bir şey olmaz. Hem lapa da olmaz pilav daha iyiay cok sağol bişey olmaz yani demi sonucta 2bucuk saat sonra picekler
koydum canım sağolYok ya bir şey olmaz. Hem lapa da olmaz pilav daha iyi
tuz da koy suya
Bende kızların isteği üzerineOğlumun isteği üzerine tavuklu bulgur pilavı ve cacık yapacağım.Çorbaya da eşim karar versin bari
Bozulmaz cnm biz her sene peynirli, kıymalı, ispanakli pide; ispanakli patatesli gözleme; lahmacun bunlardan yaptırıp Atariz buzluğasizin belki bilginiz vardır.
kıymalı pide bozluğa atsak bozulur mu
bide sebze dolması atınca, prinçler kırılıyor hep.