Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2016)

Tencere de pişen de haşlanmış biber tadı oluyor ya mesela onu istemiyorum canım demek istediğim buydu ben de anlatamadım kusura bakma :KK70:

Ha yok canim oyle olmuyor. Kizariyor cunku haslanmiyor.
Bir de babaannem pirinc ve bulguru karistirarak yapiyor. Icine sadece sogan, kiyma, salca, varsa taze yoksa kuru nane ve karabiber koyuyor. Benim de en sevdigim dolma bu :)

Bu menüdeki ana yemeği değiştireyim mi sizce, 8 kişi için islim kebabı mantıklı mı daha önce hiç yapmadım. Yetiştirebilir miyim diye tereddütteyim daha kolay birşey mi yapsam? Fırında patlıcan kebabı mı yapsam, karnıyarık mı? Yoksa fırına patatesli tavuk mu sürsem?

Islim krbabi ugrastirici olur calisiyormussun da.
Karniyarik veya tavuk patates daha iyi gibi.

Ha yok canim oyle olmuyor. Kizariyor cunku haslanmiyor.
Bir de babaannem pirinc ve bulguru karistirarak yapiyor. Icine sadece sogan, kiyma, salca, varsa taze yoksa kuru nane ve karabiber koyuyor. Benim de en sevdigim dolma bu :)
Tamam canım çok sağol o zaman yarın da onu yapayım ne zamandır canım istiyordu :)

biberleri kızarttıktan sonra içini doldurursan tencerede bile tadı çok güzel oluyor.
Evet bak bu da olabilir bunu da deneyeceğim teşekkürler :)

kızlar bısey sorucam. ben pirincimi ıslattım pilav için ama sımdı aklıma geldı ıftara yakın yapsaydım keske dedim :KK43: şimdi bu pirinçler suda beklemez demi ? süzüp bekletsem olur mu ? ya da yapsam mı şimdiden :KK43:

image.jpeg
Sahur için yaptım çok severim:dondurma:

X