normal ramazan pidesimi bu fırınlayıp kaşarmı döküyosun üstüneEki Görüntüle 1566738 Sahurumuza eşlik eden Kaşarlı pidelerimiz (kalan pideleri böyle değerlendiriyorum çok seviyoruz )
Evet normal pide küçük küçük doğrayıp üstüne sütle cirpilmis yumurta bide sucuk baharatı ekleyip döküyorum yumusayana kadar fırınlıyorum en son kaşar rendesi serpiyorum servise hazırnormal ramazan pidesimi bu fırınlayıp kaşarmı döküyosun üstüne
güzelmiş denemek lazım :)Evet normal pide küçük küçük doğrayıp üstüne sütle cirpilmis yumurta bide sucuk baharatı ekleyip döküyorum yumusayana kadar fırınlıyorum en son kaşar rendesi serpiyorum servise hazır
Eki Görüntüle 1566738 Sahurumuza eşlik eden Kaşarlı pidelerimiz (kalan pideleri böyle değerlendiriyorum çok seviyoruz )
pideleri küçük küçük doğrayıp üstüne sütle cirpilmis yumurta bide sucuk baharatı ekleyip döküyorum yumusayana kadar fırınlıyorum en son kaşar rendesi serpiyorum servise hazırBunu nasil yapiyirsun arkadasim benimde bayat bidelerim var
Saol canim bende iftara yaptim simdi eminim cok lezzetlidir :)pideleri küçük küçük doğrayıp üstüne sütle cirpilmis yumurta bide sucuk baharatı ekleyip döküyorum yumusayana kadar fırınlıyorum en son kaşar rendesi serpiyorum servise hazır