- 16 Ağustos 2010
- 293.164
- 603.166
- 43
Güzel ama normal sütlacı tercih ederimTeşekkür ederimİlk resimdeki lahmacun mu?Tatlın da çok güzel görünüyor.Ellerine sağlık.
Nasıl beğenildi mi bari?Ellerine sağlık canım.
Ablanın ellerine sağlık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel ama normal sütlacı tercih ederimTeşekkür ederimİlk resimdeki lahmacun mu?Tatlın da çok güzel görünüyor.Ellerine sağlık.
Ablanın ellerine sağlık.
Woww çok güzel olmuş Kakao.Ellerine sağlık.Eşinin doğum günü de kutlu olsun.Pasta kursuna gitmenin faydaları.. Eşimin doğum günü pastası benim ellerimden ...ilk profesyonel çalışmam..Eki Görüntüle 1566451
Nevoş ağzının tadını bilmiyorsun.Güzel ama normal sütlacı tercih ederimTeşekkür ederim
Yok vallahi ben biraz muhallebi kıvamlı sütlü sütlacı seviyorum bu bizim hiç tarzımız değilNevoş ağzının tadını bilmiyorsun.
Çizkek sandım.Ellerine sağlık.Görüntü süper.
Öyle olması lazımdı zaten.Çok koyu oldu o zaman seninki.Yok vallahi ben biraz muhallebi kıvamlı sütlü sütlacı seviyorum bu bizim hiç tarzımız değil
Bilmediğin işe girmemek lazımmış
Yok koyu değil Bir kısmını fırına koymadım o daha güzel olmuşÖyle olması lazımdı zaten.Çok koyu oldu o zaman seninki.
Zevkler işte.Yok koyu değil Bir kısmını fırına koymadım o daha güzel olmuş
Kendini Çizkek zanneden irmik tatlısıÇizkek sandım.Ellerine sağlık.Görüntü süper.
Çok güzel yağıyor Gerçek gibi görünüyorKahvesiz olmazNevoş yağmuru özleyince senin imzanı açıp seyrederiz.Bir de cam kenarına kurulup,bir kahve aldım mı tamamdır.Ohh misss.
Ehh bazeen birazcik ardaciiiiAfiyet olsun çok güzel görünüyor Arda cı mısın sende :))
İlk resimdeki lahmacun mu?Tatlın da çok güzel görünüyor.Ellerine sağlık.
Ablanın ellerine sağlık.
Saooolunnnnnn ☺Ellerinize sağlıkAfiyet olsun