Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2015)

Çok şükür çok rahat ve güzel bir ramazan geçiriyoruz. Sıcakmış dayanamam yok, allah gönülden isteyene yardım ediyor. İzmirde oturuyorum bu arada. Havasi sicak ama normal geliyor suanda insallah hep böyle devam eder. Gelelim bu aksamki iftar menumüze, insanın gözü doymuyor ve bereketiyle beraber olup taşıyor sofralar ama yeme kısmına gelince de yenmiyor sukurler olsun diyoruz yaradana. Allah olmayanlarada versin inşallah. Knoor.un yeni çıkan hazır corbasini denedik bugün: eristeli domatesli corba ege sizma zeytinyağlı yazıyordu gayet güzeldi. Ana yemek olarak domatesli taze fasulye, soğan ve biberle kavrulmuş et sote, zeytinyağlı yaprak sarma. Mısırlı kaşık salata. Biz göçmenlere özel samsa. Turşu. Tatlı olarak; şöbiyet ve burma, irmik helvası. meyve olarak çorumdan kiraz, acayip lezzetliydi. Türk kahvesi, kahve ve çay olmazsa olmazdir. Haftada bi kac kere coşuluyor böyle. Tadında ve ölçülü yedikten sonra su içmekten yiyesi gelmiyor zaten insanın. Hayirli sahurlar iftarlar olsun insallah.

Son düzenleme:

Tesekkur ederim deneyecegim :))

günaydın kk hatunların bugün ramazanın 5.günü zaman nasıl da hızlı ve güzel geçiyo allahıma bin şükür şimdi gelelim menümüze
cts günü
iftar münüsü
sebze çorbası
teepsi kebabı
cacık
z.yağlı sarma
ramazan şerbeti
saray lokumu
sahur
kıymalı muska böreği
kahvaltılık
yumurtalı ekmek
çay
meyve
pazar
iftar menüsü
tepsi kebabı(dünden)
cacık(dünden)
ramzan şerbeti
saray lokumu(dünden artan)
sahur
zeytinli açma
yumurta
kahvaltılık

benim hafta sonu içini kendim hazırladığım fırıncı amcanın pişirdiği pide
mercimek çorba
kabak aşı
şeftalı ve kaysı erikli meyve tabağı

cumartesi yaptırdım ve pazar günüde yedik

bugün dışarda iftardayız gitmeden yarına birşeyler yapmam gerek

Hepimizin ellerine sağlık hanımlar

Güzel, sağlıklı ,huzurlu, mutlu haftalar hanımlarr.. bugünkü menüm..
Sütlü çorba(bulgaristan usulü)..
Çıtır çin mantısı..
Şehriye pilavı..
Salata..Karpuz..ve muhallebili kemal paşa tatlısı ..resim atarım kızlarr şimdiden herkese kolay gelsin..

Son düzenleme:
Sahurda ne yedik;

Esime kasar peynirli yumurta
Oglusum dolma
Bende kuru yufkadan börek yedim
Karpuz,kiraz,cay,limona,tatlımız vardı.
(Herkesin canı farklı bisi isteyince menusu)

Aksama:
Mercimek corbası
Karnıyarık
Pilav
Piyaz
(Bi sulu yemek dusunuyorum suan karar vermedim)
(Ev baklavası,antepfıstıklı burma)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…