- 16 Ağustos 2010
- 293.104
- 603.052
- 43
Ben büyük tepsiye döküyorum ince olunca daha güzel oluyor.Tesekkur ederim senin tarifi deneyeyim olculeri daha kolaycok sag ol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben büyük tepsiye döküyorum ince olunca daha güzel oluyor.Tesekkur ederim senin tarifi deneyeyim olculeri daha kolaycok sag ol
Bu olabilir mi?
Malzemeler :
9 kasık şeker
9 kaşık irmik
1 kilo süt
1 paket vanilya
2 yemek kaşığı margarin
Tarçın(isteğe bağlı)
Yapılışı
irmik,süt,şeker,yağ kaynayana kadar karıştırarak pişirilir.
Ocaktan alınır, içine vanilya karıştırılır.
Pişen muhallebi önceden hafif ıslattığımız borcam tepsiye dökülür.
Üzerine tarçın serpilir.
Son olarakta üzerine streç folyo ile kapatıp buzdolabında en az 3 saat bekledikten sonra servis yapabilirsiniz.
Tamam olur sizde verin tarifBen yaptıydım sütlü irmik tatlısı tarif vereyim mi? Üzerine hindistan cevizi daha lezzetli oluyor. Ve margarin yerine tereyağı daha iyi.
Tamam olur sizde verin tarif
Tarif benzer tereyağı ve hindistan cevizi farklıBen de tereyağını tercih ederim margarini pek kullanmıyorumAma tereyağı sevmeyen çok oluyorİnternette kevserin mutfağı var oradan aldıydım. Yasak mı bilmiyorum adres belirtmek ama..
Malzemeler:
Hazırlanışı:
- 1 lt Süt,
- 1,5 su bardağı irmik,
- 1 (çok şekerli seviyorsanız 1,5) su bardağı şeker,
- 2 tatlı kaşığı tereyağ,
- 1 paket vanilya,
- 3-4 yemek kaşığı hindistan cevizi.
tam tarifi bu. Ben bir tepsiye ters çeviriyorum öyle döküyorum hindistan cevizini.
- Süt, irmik, şeker ve tereyağı bir tencereye alıp karıştırın,
- Orta ateşte karıştırarak pişirin,
- İyice koyu bir kıvam alınca ateşten alıp vanilyayı ekleyin ve karıştırın,
- 22*22 cm çapında bir kalıbı sudan geçirip içine tatlıyı dökün,
- Üzerini düzleyip hindistan cevizi serpin,
- Oda sıcaklığına geldikten sonra dolaba kaldırın,
- Soğuduktan sonra servis yapın.
Link alabilirmiyim hangi sayfada bulamadım ben
Eklediğim yazıda link var yazıyı tıklayınLink alabilirmiyim hangi sayfada bulamadım ben
Hihihihi:)hay Allah hic dikkat etmedimEklediğim yazıda link var yazıyı tıklayın
Ramazan Sofraları Yemek Yarışmasına Katılımlarınızı Bekliyoruz..
Evet kesinlikle bu :) Çok teşekkür ederim yaptım donmasını bekliyorumBu olabilir mi?
Malzemeler :
9 kasık şeker
9 kaşık irmik
1 kilo süt
1 paket vanilya
2 yemek kaşığı margarin
Tarçın(isteğe bağlı)
Yapılışı
Üzerine tarçın serpilir.
Son olarakta üzerine streç folyo ile kapatıp buzdolabında en az 3 saat bekledikten sonra servis yapabilirsiniz.
Ellerine sağlık canımAfiyet olsunEvet kesinlikle bu :) Çok teşekkür ederim yaptım donmasını bekliyorum
Teşekkür ederim çok sağol Herkes bayıldıEllerine sağlık canımAfiyet olsun
Afiyet bal şeker olsunTatlım bitince bende yapayımTeşekkür ederim çok sağol Herkes bayıldı
Evet bence de yap :) Ramazanda çok iyi gidiyor iftardan sonra hafif tatlı istiyor insan çok da kolay uğraştırmıyorAfiyet bal şeker olsunTatlım bitince bende yapayım
Yok cnm bu değil :)yarın tarifinidresminide koyayım :)gerçi bugün tepsinin yarısı bitti ama olsun :)Bu olabilir mi?
Malzemeler :
9 kasık şeker
9 kaşık irmik
1 kilo süt
1 paket vanilya
2 yemek kaşığı margarin
Tarçın(isteğe bağlı)
Yapılışı
Üzerine tarçın serpilir.
LilYumiyum istediği tarif bu canımYok cnm bu değil :)yarın tarifinidresminide koyayım :)gerçi bugün tepsinin yarısı bitti ama olsun :)
Cidden yanlış kişi sanmışım :)yarın yazıcam inşLilYumiyum istediği tarif bu canım
Sizin tarifide alalım