Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok teşekkür ederim canım seninde öyle Şekerpare Nevrestenin tarifiydi gerçekten güzel oldu Uzakta olmayacağım sanırım :) Zaten annem de kayınvalidem de şimdiden söylüyorlar sağolsunlar biz önceden gelir yardım ederiz diye Aslında ben çok severim yemek yapmasını ama hep iki üç kişilik yaptım kalabalık misafir ağırlayacak yemek yapmadım, bir de evlenince yemekle bitmeyecek ki temizlik falan da var Şimdi mesela mutfağa pasta börek yapmaya giriyorum iki üç saat sonra mutfaktan bi çıkıyorum annem bütün evi bal dök yala yapmış bana birşey kalmamış :) Evlenince hepsi bana kalacak ama alışırım sanırım Bir de itiraf ediyorum yemek yapmak dışında pek bir bilgim yok ütü nasıl yapılır, hangi çamaşır kaç derecede yıkanır, çamaşır nasıl asılır ( çamaşır asmanın da öğrenmesimi olur ya annem benim astıklarımı beğenmiyor kendi gidip tekrar asıyor ) Neyime güvenip evlenmeye kalkıyorum bilmiyorum açıkçasıNefis bir menü olmuş canım ellerinize sağlık eminim çok lezzetli olmuşlardır şekerpareye bayılırım Evlenince uzağa gitmeyeceksen bir problem olmaz ki annen yine gelir yardım eder benim annem sabahtan geldi mesela son yemeğe kadar yanımdaydı herşeyi yapmasa da arkamda annem var diye daha güvenli yaptım mesela nasılsa kurtarır gibisindenuzağa gidersende herkes yeni evlisin biliyor en çok beğendiğin severek yaptığın yemeklerden yaparsın ilk başlarda sonralardan rahat rahat yaparsın herkes öyle
Özencikbezelyeli patetes yemeği
fellah köftesi
salata söğüş
şekerpare : )
fıtı fıtıÖzencik
Üstüne eklediğin malzeme pişince pişmiş olur.15-20 dakika falandır.Sahur a tost ekmeğine pizza yapayım diyorum kaç dk pişer yapan var mı daha once
Çok güzel hepsi.Börek de ne güzel görünüyor öyle.Ellerine sağlık.iç bakla salatası ,su böreği ,patates püre ve de tavuk butları
Eki Görüntüle 1583313 Eki Görüntüle 1583314 Eki Görüntüle 1583315 Eki Görüntüle 1583316
Ellerine sağlık canım beğenmene sevindimÇok teşekkür ederim canım seninde öyle Şekerpare Nevrestenin tarifiydi gerçekten güzel oldu Uzakta olmayacağım sanırım :) Zaten annem de kayınvalidem de şimdiden söylüyorlar sağolsunlar biz önceden gelir yardım ederiz diye Aslında ben çok severim yemek yapmasını ama hep iki üç kişilik yaptım kalabalık misafir ağırlayacak yemek yapmadım, bir de evlenince yemekle bitmeyecek ki temizlik falan da var Şimdi mesela mutfağa pasta börek yapmaya giriyorum iki üç saat sonra mutfaktan bi çıkıyorum annem bütün evi bal dök yala yapmış bana birşey kalmamış :) Evlenince hepsi bana kalacak ama alışırım sanırım Bir de itiraf ediyorum yemek yapmak dışında pek bir bilgim yok ütü nasıl yapılır, hangi çamaşır kaç derecede yıkanır, çamaşır nasıl asılır ( çamaşır asmanın da öğrenmesimi olur ya annem benim astıklarımı beğenmiyor kendi gidip tekrar asıyor ) Neyime güvenip evlenmeye kalkıyorum bilmiyorum açıkçası
Ellerine sağlık canım çok iyi yaptınKatıldığın için çok teşekkür ederimMenm
Eristeli domates çorbasi
Yalanci su boregi
Çökertme kebabim
Salata
Kadayif tatlisi
Cola
@nevosum alel acelede olsa bu menumle katldim ilk bnm adami buldum dakikada
Ellerine sağlık canım çok iyi yaptınKatıldığın için çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim canım seninde öyle Şekerpare Nevrestenin tarifiydi gerçekten güzel oldu Uzakta olmayacağım sanırım :) Zaten annem de kayınvalidem de şimdiden söylüyorlar sağolsunlar biz önceden gelir yardım ederiz diye Aslında ben çok severim yemek yapmasını ama hep iki üç kişilik yaptım kalabalık misafir ağırlayacak yemek yapmadım, bir de evlenince yemekle bitmeyecek ki temizlik falan da var Şimdi mesela mutfağa pasta börek yapmaya giriyorum iki üç saat sonra mutfaktan bi çıkıyorum annem bütün evi bal dök yala yapmış bana birşey kalmamış :) Evlenince hepsi bana kalacak ama alışırım sanırım Bir de itiraf ediyorum yemek yapmak dışında pek bir bilgim yok ütü nasıl yapılır, hangi çamaşır kaç derecede yıkanır, çamaşır nasıl asılır ( çamaşır asmanın da öğrenmesimi olur ya annem benim astıklarımı beğenmiyor kendi gidip tekrar asıyor ) Neyime güvenip evlenmeye kalkıyorum bilmiyorum açıkçası
teşekkürler canım :)Çok güzel hepsi.Börek de ne güzel görünüyor öyle.Ellerine sağlık.