Teşekkür ederim canımyapacağım canım . ramazandan sonra galiba kalabalık lazım bunu yerken ..senin verdiğin tariflerin hepsi tutuyor canım çok geniş bir bilgin var mutfak konusunda .. ellerine sağlık..
aaa nevrestem versene yapayım bu akşam o zamann yahu harikasın ver nevrestem ver.. beklemedeyim canımmTeşekkür ederim canımBen sana 2-3 kişilik tarif veririm istersen
aaa nevrestem versene yapayım bu akşam o zamann yahu harikasın ver nevrestem ver.. beklemedeyim canımm
tamam canım sağol yapıp atarım resmini emeklerine sağlık..
Yufkalar için Malzemeler
1.5 çay bardağı su
1 çay kaşığı toz maya veya 4/1 yaş maya
3 su bardağı un (yavaş yavaş dök hamur kuru olmasın)
Tuz
Harç Malzemeleri
100 gr orta yağlı dana kıyma(1 kase kadar olsun)
2 adet biber
1 küçük boy kuru soğan
1 tatlı kaşığı domates salçası
1/2 çay bardağı sıvı yağ
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı pul biber
1 kase su
Yapılışı Linkte var canım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kayseri-yaglamasi.805486/
Kolay gelsin canımtamam canım sağol yapıp atarım resmini emeklerine sağlık..
Teşekkür ediyorum ♡nice yıllaraaa sağlıkla huzurla..
Kakao nereye gittinaaa nevrestem versene yapayım bu akşam o zamann yahu harikasın ver nevrestem ver.. beklemedeyim canımm
Ederiz tabii etmez miyiz.günaydın kızlar. kadir geceniz mübarek olsun.rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
çok şükür bu hafta sonuda misafirle soframızı paylaştık.yoğun bir hafta sonu geçti.dünkü misafirlerim için hazırladığım menüm şöyleydi
tarhana çorbası (c.tesi misafirlerime bir hayli fazla yapmışım onu ikram ettim.)
fırında köfte patates
yoğurtlu kabak salatası
yoğurtlu bulgur köftesi
salata
karpuz
sütlü irmikli etimek tatlısı (yine bir önceki günden kalan)
misafirim pilav istemedi iyikide yapmamışım yenmeyecekmiş.
kızlar ayrıca sizden özel bir isteğim olacak.bayramdan sonra nasipse tüp bebek tedavisine başlayacağız.bu gece bana dua edermisiniz.
Amanın bunlar ne yaadün yaptığım muzlu pudingli tart ve de mayalı hamurdan lokmalar
Eki Görüntüle 1581635 Eki Görüntüle 1581636
günaydın kızlar. kadir geceniz mübarek olsun.rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
çok şükür bu hafta sonuda misafirle soframızı paylaştık.yoğun bir hafta sonu geçti.dünkü misafirlerim için hazırladığım menüm şöyleydi
tarhana çorbası (c.tesi misafirlerime bir hayli fazla yapmışım onu ikram ettim.)
fırında köfte patates
yoğurtlu kabak salatası
yoğurtlu bulgur köftesi
salata
karpuz
kızlar ayrıca sizden özel bir isteğim olacak.bayramdan sonra nasipse tüp bebek tedavisine başlayacağız.bu gece bana dua edermisiniz.
Canım Rabbim hayırlı sağlık evlatlar nasip etsin inşaallahgünaydın kızlar. kadir geceniz mübarek olsun.rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
tarhana çorbası (c tesimisafirlerime bir hayli fazla yapmışım onu ikram ettim.)
fırında köfte patates
yoğurtlu kabak salatası
yoğurtlu bulgur köftesi
salata
karpuz
Mayalı hamurdan lokma geçen gün bende yaptım çok güzel oluyordün yaptığım muzlu pudingli tart ve de mayalı hamurdan lokmalar
Eki Görüntüle 1581635 Eki Görüntüle 1581636