Popüler Konu Ramazanda İftar Ve Sahur Menülerimiz(2015)

Yapayim onu da atarim normal patates salatasindan biraz daha farkli haslayarak yapmiyormusuz kirmizi ve yesil biber ve sogan bol baharatla harmanlayip patates salatasi olcakmis tadini merak ettim yoruldum bugun utu yapmaktan. Hafta ici yapar koyarim:KK43:
mmm değişikmiş.. Foto koy muhakkak..
bende tum gun temizlik yaptım. Sizin şu temizlkçi bayan konusundan ilham aldım galiba :KK70: :KK70:

bende tum gun temizlik yaptım. Sizin şu temizlkçi bayan konusundan ilham aldım galiba :KK70: :KK70:
Yarin geliyor kadinlar dolaplardaki danteller falan vardi onlari yikadim sonra utuledim hazirda dursun yarin temizlenince hemencecik koyarizz

Yoruldum ya uff :KK43:

Utuyu tutmaktan elim nasir tuttu

Yapinca atcam ama bana hatirlat bak bazen cok resim cekiyorum ama buraya koymayi unutuyorum .

Bak Kakao ve Ben Kakao ve Ben arkadasimizin yaptigi dogum gunu pastammm :KK70:

2015-04-18_19.54.32.jpg

Inan ki bilmiyorum fistigi cektirdim robotta. Sanirim biraz fazla koydum hatya bundan artti bile. Geri kalanibida kasikla yedim gece birdahakinde az yapicam

Ama cidden cok guzl bir tarif netten buldum muazzam bisi ya ayni tadi ici mici hazir sekerpare gibii
Tarif alalım o zaman?:KK66:

Yapayim onu da atarim normal patates salatasindan biraz daha farkli haslayarak yapmiyormusuz kirmizi ve yesil biber ve sogan bol baharatla harmanlayip patates salatasi olcakmis tadini merak ettim yoruldum bugun utu yapmaktan. Hafta ici yapar koyarim:KK43:
Kızarmış patates salatası mı?

Gel buyur canimm birlikte yiyelimmmmm

Bisi itiraf etmek gerekirse hamurunda ki malzemelerden tut serbetine kadar biraz fazla kacirdim yaaa

Napayim 22 yasima kadar mutfaga annem hic sokmadi ki . Yas 22 oldu daha yeni yeni ogreniyorum :KK70:

Afiyet bal şeker olsun canım
olur olur bol güzel olur

Tarif alalım o zaman?:KK66:
Bu tarif canim meh kopyaladim yapanda guzel yapmis valla ama ben soslu yapmayi planliyorum

6-7 tane orta boy patates
1 tane kırmızı biber
1 tane kuru soğan
1 yemek kaşığı ince kıyılmış maydanoz
Tuz, pul biber
Kızartmak için sıvı yağ
Hazırlanışı

Patatesleri orta kalınlıkta dilimlere kesiyoruz ve 10 dakika suda bekletiyoruz. Yağı geniş bir tencereye alıyoruz ve ısıtıyoruz. Soğan ve biberi ince halka şeklinde doğruyoruz. Maydanoz, tuz ve pul biber ile bir kaba alıyoruz ve karıştırıyoruz. Isınmış yağa patatesleri ekliyoruz ve kızarana kadara pişiriyoruz. Kızaran patatesleri süzüp sebze karışımına ekleyip karıştırıyoruz. Ayrıca yağa gerek kalmıyor, patateslerin yağı yetiyor. Afiyet olsun.

Not: isteğe göre nar eksisi, limon suyu ve yağı az gelirse yağ eklenebilir.

X