- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
Sagolasin canim benim. Bugunde degisik bi patates salatasi tarifine denk geldim onu da deneyecegim merah ettimyok yaa, fıstığa bulasanda sorun değil benm içibn
muhhteşem gorunuyor canım vallaa .. Ellerine sağlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagolasin canim benim. Bugunde degisik bi patates salatasi tarifine denk geldim onu da deneyecegim merah ettimyok yaa, fıstığa bulasanda sorun değil benm içibn
muhhteşem gorunuyor canım vallaa .. Ellerine sağlık
foto bekliyoruz ama, belki tarif alırız :)Sagolasin canim benim. Bugunde degisik bi patates salatasi tarifine denk geldim onu da deneyecegim merah ettim
Yapayim onu da atarim normal patates salatasindan biraz daha farkli haslayarak yapmiyormusuz kirmizi ve yesil biber ve sogan bol baharatla harmanlayip patates salatasi olcakmis tadini merak ettim yoruldum bugun utu yapmaktan. Hafta ici yapar koyarimfoto bekliyoruz ama, belki tarif alırız :)
mmm değişikmiş.. Foto koy muhakkak..Yapayim onu da atarim normal patates salatasindan biraz daha farkli haslayarak yapmiyormusuz kirmizi ve yesil biber ve sogan bol baharatla harmanlayip patates salatasi olcakmis tadini merak ettim yoruldum bugun utu yapmaktan. Hafta ici yapar koyarim
Yarin geliyor kadinlar dolaplardaki danteller falan vardi onlari yikadim sonra utuledim hazirda dursun yarin temizlenince hemencecik koyarizzmmm değişikmiş.. Foto koy muhakkak..
bende tum gun temizlik yaptım. Sizin şu temizlkçi bayan konusundan ilham aldım galiba
Yapinca atcam ama bana hatirlat bak bazen cok resim cekiyorum ama buraya koymayi unutuyorum .mmm değişikmiş.. Foto koy muhakkak..
bende tum gun temizlik yaptım. Sizin şu temizlkçi bayan konusundan ilham aldım galiba
Hayır canım Çiğden yapıyorum yemeğini. .haşlıyomusun börülceyi, börülce sallaması yapıyorum bende salata olarak ben ona benzettim
Tarif alalım o zaman?Inan ki bilmiyorum fistigi cektirdim robotta. Sanirim biraz fazla koydum hatya bundan artti bile. Geri kalanibida kasikla yedim gece birdahakinde az yapicam
Ama cidden cok guzl bir tarif netten buldum muazzam bisi ya ayni tadi ici mici hazir sekerpare gibii
Kızarmış patates salatası mı?Yapayim onu da atarim normal patates salatasindan biraz daha farkli haslayarak yapmiyormusuz kirmizi ve yesil biber ve sogan bol baharatla harmanlayip patates salatasi olcakmis tadini merak ettim yoruldum bugun utu yapmaktan. Hafta ici yapar koyarim
Gel buyur canimm birlikte yiyelimmmmm
Bisi itiraf etmek gerekirse hamurunda ki malzemelerden tut serbetine kadar biraz fazla kacirdim yaaa
Napayim 22 yasima kadar mutfaga annem hic sokmadi ki . Yas 22 oldu daha yeni yeni ogreniyorum
Hah evet onun tadini cok merak ediyorum ama ben biraz daha farkli yapmayi planliyorum soslu mosluKızarmış patates salatası mı?
Bende aynı durumdayımhepinizin menülerini yerim
Zamanla tutturcaz :)Afiyet bal şeker olsun canım
olur olur bol güzel olur
Olan tarifi yazayim mi bende play storedan uygulama indirdim ordan baktim dur kopyalayim tarifiTarif alalım o zaman?
Bu tarif canim meh kopyaladim yapanda guzel yapmis valla ama ben soslu yapmayi planliyorumTarif alalım o zaman?
Kızarmış patates salatası mı?