- 23 Mayıs 2013
- 6.283
- 2.955
- 33
tel sehriye corbası
bamya
biber dolma
karpuz
bamyaya bayılırımmmmmm eline ssağlık canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tel sehriye corbası
bamya
biber dolma
karpuz
Eki Görüntüle 1187722
Kıbrıs tatlısını kızlar biraz değiştirdim üzerine krema yerine çikolata sosu koydum :) umarım güzel olmustur:44:
Eki Görüntüle 1187734
herkese hayırlı iftarlar..:125:
Allah oruçlarımızı kabul etsin.
bamyaya bayılırımmmmmm eline ssağlık canım
bene bayılırım cnm pişiyolarr [/QUOTEsa
sana afiyet olsun canım bende alayımda markette bulursam yaparım en kısa zamanda
Merhaba hepinize
Sözlüm ve ailesi bize iftara gelecekler. Ne yapsak hiç bilemiyorum sizden fikir almaya geldim özellikle tatlı için hafif sütlü bir tatlı yapmak istiyorum ama bulamadım bu topikteki bayanlar tecrübeli o yüzden size danışayım dedim[/QUOT
sütlü irmikli tatlıı olablir istersen bilmiyorsan tarifini verebilirim çok hafif bir tatlı ve çok pratik bak böyle bişi ben üzerine kakolu pudingte döküyorum 2 renk oluyor süper hafif bir tat canım
Nefis görünüyor ikisi de.Hele dolma.Ellerine sağlık.
Merhaba hepinize
Sözlüm ve ailesi bize iftara gelecekler. Ne yapsak hiç bilemiyorum sizden fikir almaya geldim özellikle tatlı için hafif sütlü bir tatlı yapmak istiyorum ama bulamadım bu topikteki bayanlar tecrübeli o yüzden size danışayım dedim[/QUOT
sütlü irmikli tatlıı olablir istersen bilmiyorsan tarifini verebilirim çok hafif bir tatlı ve çok pratik bak böyle bişi ben üzerine kakolu pudingte döküyorum 2 renk oluyor süper hafif bir tat canım Eki Görüntüle 1187900
Ben alabiliriz tarifini.harika gözüküyor.:thumbup:
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sebzeli tavuk çorba
Kiymali peynirli gözleme
Fellah köftesi
Salata
Komposto
Afiyet olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.