Eki Görüntüle 1184782
buymuş tavuk kelebek canım çok cahiliz de bu tam olarak tavuğun neresi oluyo kemikli galiba bilen biri cevap versin cahillikten kuruyacağım
bugünkü iftar menüm
mercimek çorbası
köfte
karışık kızartma
fırında kaşarlı makarna
vişne kompostosu
yoğurtlu semizotu
aşure
ben de ilk defa gördüm vallaa..ben de cahiller grubundayım demek
kız bu bildiğin pirzola hımm demekki buna kelebek diyorlar :)
İftar menümüz :) sehriye corbasi, kasarli tavuk dürüm, nugget, patates kizartmasi, ayran ve browni :)
Edam tavuk bitti mi kuzum döktürmüşsün yine kaşarlı tavuk dürüm nasıl canım çekti
kız bu bildiğin pirzola hımm demekki buna kelebek diyorlar :)
öyleymişştavuk pirzolası
hayırr ama yaaaacımasızlığı mı kaldı canımm
Yaa ben dedim ama şimdi öteki türlü anlatması tavuğu ekmeğini hazırla kaşarları arasına koy sonra tost makinesinde tut bir süre kaşarlar erisin falan anlatmak daha uzun sürerdi
saol canımcımm çok güzel aydınlattınnama ben çook acıktımmm
Az kaldı az 2 buçuk saatcik akşam yaparsın belkim diye detay verdim ki
Bende hep yerim ama evde ilk defa yapicam canim tavugu degerlendirmek icin :) azcik yaga kirmizi ve yesil biberi aticam sonrasinda haslanmis parcalara ayirmis oldugum tavukla birlikte baharati eklicem :) pismis yufka ekmegi vardi evde tavugu ortasina yayip üstüne kasar koyduktan sonra saricam ve dogru tost makinesine insallah güzel olur diyorum :)kaşarlı tavuk dürüm nasıl oluyoo edoşş:44:
Ne demek şekerimsaol tatlımm
Bende hep yerim ama evde ilk defa yapicam canim tavugu degerlendirmek icin :) azcik yaga kirmizi ve yesil biberi aticam sonrasinda haslanmis parcalara ayirmis oldugum tavukla birlikte baharati eklicem :) pismis yufka ekmegi vardi evde tavugu ortasina yayip üstüne kasar koyduktan sonra saricam ve dogru tost makinesine insallah güzel olur diyorum :)
Bende hep yerim ama evde ilk defa yapicam canim tavugu degerlendirmek icin :) azcik yaga kirmizi ve yesil biberi aticam sonrasinda haslanmis parcalara ayirmis oldugum tavukla birlikte baharati eklicem :) pismis yufka ekmegi vardi evde tavugu ortasina yayip üstüne kasar koyduktan sonra saricam ve dogru tost makinesine insallah güzel olur diyorum :)
Nehirimm benimde cok cekiyo bide makarna istiyo ama fazla olur artik :) yok kuzum ya daha tavuk var yarinda yicez :) cumarteside yerdik ama annemlere gidiyoruz :)Edam tavuk bitti mi kuzum döktürmüşsün yine kaşarlı tavuk dürüm nasıl canım çekti
Sahur menumuz:
Menemen
Kizarmis pide
Kahvaltiliklar
Cay
Bugunku iftar menumuz:
Sakala çarpan
Sebzeli cesnili firin patates
Limonata
Piyano kek
Immmm aciktim :)