- 8 Ekim 2012
- 16.934
- 9.114
insallah kuzum ben bugün baya susadim temizlik falan derken :) nehirim alinti yapmistim olmamis sende bugün yetisemesende haftasonu yap :) tabi hala canin cekiyo olursaeminim çok güzel olcakk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
insallah kuzum ben bugün baya susadim temizlik falan derken :) nehirim alinti yapmistim olmamis sende bugün yetisemesende haftasonu yap :) tabi hala canin cekiyo olursaeminim çok güzel olcakk
insallah kuzum ben bugün baya susadim temizlik falan derken :) nehirim alinti yapmistim olmamis sende bugün yetisemesende haftasonu yap :) tabi hala canin cekiyo olursa
Evet resim iyice aciktirdi zaten :)ben de en kısa zamanda denicem..nehir baya bii ağzımı sulandırdı
Sakala çarpan ne diye baktim.benim her zaman yaptgm mercimek corbssiymiş
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ezogelin sevmeyen mi olur hiç Derin.Tadı mı hoşuna gitmiyor?
tavuk kelebek ne kuzum onu anlayamadım ben:44:
Bizim buralarda kelebek pirzola derler canım,pirzolası çok güzel oluyor.Eki Görüntüle 1184782
buymuş tavuk kelebek canım çok cahiliz de bu tam olarak tavuğun neresi oluyo kemikli galiba bilen biri cevap versin cahillikten kuruyacağım
Nehirimm benimde cok cekiyo bide makarna istiyo ama fazla olur artik :) yok kuzum ya daha tavuk var yarinda yicez :) cumarteside yerdik ama annemlere gidiyoruz :)
Sahurda yaptığım ekmek üstü lahmacun:)Çok lezzetli olmuştu.Tavsiye ederim.Üstüne kavun yediğim ve su içtiğim için susamadım.