Yemekleri beğenmemek değil de kullanılan yağ,peynir değişik oluyor.Yiyemiyorsak gitmeyelim ama gitmeyince de küsüyorlar.Bu seneyi nasıl atlatacağımı düşünüyorum şimdi:)
Aynen öyle:)
Konuyla hiç alakası yok ama imzandaki fotoğraf çok hoşuma gitti. Allah sana tez zamanda sağlıklı, hayırlı bir evlat nasip etsin emi
Haklısın en iyisi yapmayı durdurmak
ahh ahh yapınca yeniliyor ..
sonumuzu hayretsin Allah ..
Ben bir keresinde eve kendimi nasıl atacağımı şaşırdım.Hiçbirini yiyemedim yani yedim de eziyet çeke çeke Evde yenen yemek başka.
Haklısın en iyisi yapmayı durdurmak
Evimiz gibisi yok
valla hiç farkıda değilim harbi hep pirinç dolmayı sardım pilâvda kalsın tatlı olarak bende kadayıf yaparım olurmu yada sizin önerebileceğiniz tatlı varmı ,??merhaba
menüde dikkatimi çeken ilk şu oldu
pirinç ağırlıklı
yayla çorbası
pilav
sarma
sütlaç
ben olsam
nohutlu pilavı menüde aynen bırakır
çorbayı mercimek ezogelin domates çorbası vs gibi bir şey
sarma hadi kabul edilebilir
ama tatlıyı da kesinlikle sütlaç yapmazdım
sütlü tatlı yapacaksan illaki çeşit çok
tabiki karar senin
aslında tarhana da yapabilirim fikrin için teşekkürlerYayla çorbasına pirinç yerine şehriye katabilirsin.
Ben cevap vereyim.valla hiç farkıda değilim harbi hep pirinç dolmayı sardım pilâvda kalsın tatlı olarak bende kadayıf yaparım olurmu yada sizin önerebileceğiniz tatlı varmı ,??
Ah keşke ne güzel olur
Biz iftarda yaptıklarımı alıp dışarı çıkıyoruz.Ama nerede.Ramazanda spor da güme gitti.Yemeği yiyince bir vinç lazım yerimden kalkmak için. Çayım bitince çayı biteni bekliyorum koysun diye.
Yan taraftaki büfeciyi boğazlasam kaç yıl yerim.Kahve öğütüyor.Mis gibi kahve kokuttu.:84:
Biz iftarı dışarda yaoıyoruz.Yaptıklarımı alıp dışarı çıkıyoruz.Sonra biraz yürüyoruz İyi geliyor.
Sen çalışıyorsun öyle olması normal
Çok yersin elini kana bulamaAma haklısın onun kokusu başka oluyor