- 8 Haziran 2013
- 56.153
- 149.108
iki renkli puding nasıl olur :26: cevap için teşekkürler hepsi güzelBen cevap vereyim.
Revani,şekerpare,dondurmalı irmik tatlısı,şam tatlısı,Kıbrıs tatlısı,hazır baklavalık yufkadan baklava.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iki renkli puding nasıl olur :26: cevap için teşekkürler hepsi güzelBen cevap vereyim.
Revani,şekerpare,dondurmalı irmik tatlısı,şam tatlısı,Kıbrıs tatlısı,hazır baklavalık yufkadan baklava.
Çok yerim dimi.O zaman katlanayım bari.Evde hiç öyle kokmuyor yahu:)))
Siz ne güzel yapıyorsunuz.Yemekten sonra yürüyüş çok iyi gelir.Aslında burası sahil kesimi.Çıksak yürüsek ama bir tembellik çöküyor insana.
valla hiç farkıda değilim harbi hep pirinç dolmayı sardım pilâvda kalsın tatlı olarak bende kadayıf yaparım olurmu yada sizin önerebileceğiniz tatlı varmı ,??
iki renkli puding nasıl olur :26: cevap için teşekkürler hepsi güzel
Benim eşimde dışarıda bu kokuyu duyunca eve gelir gelmez kahve ister
Sizin oralar daha güzeldirBiz önce çıkınca sorun olmuyor galibaSonraya bıraksak tembel oluruz
tatlı olarak kadayıf çok güzel bence
puding , puding eklenerek yapılacak tatlılar örneğin kedili bisküvili , sütlü irmik helvası ,
etimek tatlısı, şekerpare , kalburabastı,
Saolun kızlar cevaplarınız için ikisinden birini yapcamOlur olur.Ramazanda herşey gider.Kulplara yap.Aralarına da bisküvi ufala mis gibi işte:)
Ama istemeyecek gibi değil ki.
Evet ben buranın en güzel yerinde yaşıyorum.Evde tembel olunuyor ister istemez.Boş mideye o kadar yemek girince ağırlık çöküyor:)
Çok şanslısınız
Canım merhabanevreste hanım yarışmaya hangi bölümde konu açarak katılacağım iftar menüsü olarak ?
Saolun kızlar cevaplarınız için ikisinden birini yapcam
Kadayıfı yaparsan kahve fincanıyla yap.Fincanın şeklini vererek şekil ver.İçine fındık veya ceviz koyup kapat ters çevir.Daha kolay olur.
alt konu olarak birşey seçecekmiyim acaba yoksa direk yeni konu mu burdan ?
Ben de öyle yapıyorum çok şık ve güzel oluyor
Yok bu bölüme açmanız yeterli
Benim annemde hep öyle yaparEvet servisi kolay oluyorEvet canım servisi de kolay olur.Hem de hazır gibi şekilli durur.
teşekkürler
Benim annemde hep öyle yaparEvet servisi kolay oluyor
Bu demek oluyor ki o kadayıf en kısa sürede yapılıp yenecek.
Güzelmiş sağol canımKadayıfı yaparsan kahve fincanıyla yap.Fincanın şeklini vererek şekil ver.İçine fındık veya ceviz koyup kapat ters çevir.Daha kolay olur.
Bunun gibi.
Kadayıfı yaparsan kahve fincanıyla yap.Fincanın şeklini vererek şekil ver.İçine fındık veya ceviz koyup kapat ters çevir.Daha kolay olur.
Bunun gibi.