Canım yeni eviniz hayırlı olsun.Güzel,huzurlu günler geçirirsiniz inşaallah
Haklısın telefondan yazmak işkenceBen takip edip,okumaktan başka birşey yapamıyorum
Hayırlısı olsun canım çok değilmiş birkaç gün içinde bağlatırsan görüşürüz.
Ben de özledim canım pek sohbet edemiyoruz herkes dağıldı
Sağol canım benim, İnşaAllah
Wifiden bağlanınca böyle yavaş değildi, telefon net paketinin hızı çok düşük sanırım:26:
Ben gelince sabah akşam çene yapar toplarız herkesi yine
Ben sahur hazırlığına başlayım canım
Çok öptüm, hayırlı sahurlar canım
sahur,
Kahvaltılık
çay,
1,5 bardak su
su içemiyorum susamıyorumda ama kötü bir durum benim gibi olan var mı acaba
ben varım canım
normalde terleyemeyen biri olmamdan kaynaklanıyor sanırım ama gene de kendimi zorlar su içmeye çalışırım
merhabalar
akşama yoğurt çorbası, taze fasulye yemeğim var, ancak yanına bir ana yemek daha eklemek istiyorum, ne olabilir fikrinizi almak istedim.
aksama arnavut ciğeri düşünüyorum yanina patates kizartmasi ile. Onun yanina çorba yapmama gerek varmi ki çok kararsız kaldim malum oruçlu iken çorba iyi oluyor icimizi yumuşatmak adina ama ciğerin yanina gerek var mi ki:26:
kızlar yarın iftarda yaklaşık 15 kişiyiz kardeşimin doğumgününü kutlayacağız genelde 20 yaş civarı olacak arkadaşlarını davet ettim açıkcası yemek olayına girmeyeyim diyorum; ıslak kek,börek,mercimek köftesi,poğaça,minik köfte topları,kurabiye,amerikan salatası ve tabi ki pasta yeterli olur mu sizce ?
yapması kolay ekleyebileceğim neler olabilir başka? :26::26:
Bence çorba yapın az da olsa. Aranıyor yaptığınız yemek kuru sonuçta sulu bişeyin olması şart .
hee kararlısın bizmutun önerisini denemeeyeee
aslaaaa "asla " demiyecegim yemeeekkkkkkk kara lahana sarmasıı offfffff annem sarsa da yeseydim şimdiiiiiiiiiiiiiii
afyet olsun sizeee
haklisiniz tesekkur ederim