- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
bence de başlıbaşına salata gayet güzellll soguk soguk ohhhhhh
ayyy bunu da canım çektiiiiiiiiiiiii
Yedikçe yediriyor o derece güzel.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence de başlıbaşına salata gayet güzellll soguk soguk ohhhhhh
ayyy bunu da canım çektiiiiiiiiiiiii
bende yapıyorum bunu kahwaltıya ..
ama şimdi açımm aççççççç ..
Çok güzel oluyor gerçekten hem de doyurucu her besin de var ve harika bir lezzet Bizde açlığınızı arttırıyoruz böyle fotoğraflar atarak :26:
nefis gözüküyor cnm ellerine sağlık ...
neyse az kaldı yükleemeyee devamm ..
nerede yaşıyosun taşınayım hemenCanın çekti dimi :26: komşum olaydin bi tabak getirirdim
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy buradaki poğaca ve kek hariç hepsini istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Çok teşekkür ederim tekrar çok mutlu oldum
nerede yaşıyosun taşınayım hemen
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy buradaki poğaca ve kek hariç hepsini istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Hahaaaha olmadı kargo ile göndereyimnerede yaşıyosun taşınayım hemen
Yedikçe yediriyor o derece güzel.
atla gel cnm
hepsinden yaparım Alanyaa
bana türkiye turu göründüHahaaaha olmadı kargo ile göndereyim
LunaDaisies ile ramazan turu iftar programı gibi oldubana türkiye turu göründü
benim sofraları sen değerlendir haydi
hakaten ha tv kanallarına duyurulur teklif falan sunun bana hem ziyaret hem ticaret yapardukLunaDaisies ile ramazan turu iftar programı gibi oldu
bizde bugün;
tavuklu pirinç çorbası
patates, patlıcan, biber, domates kızartması (üzerine miss gibi domates sosu olmazsa olmaz )
göbek salata
içecek
çikolatalı puding
açlık beynimize vurdu yaa bir yerel tv programında kandil günü halka soru soruyor muhabir bugün kandil ne yapacaksınız diye amca diyorki " yiyecuuguz icecuguuz helvalar kavuracuguuz aacccc doyuracaaaguuzz ac ac " aynı o amca gibi açım açhakaten ha tv kanallarına duyurulur teklif falan sunun bana hem ziyaret hem ticaret yaparduk
Bence süzme peynir olur.