- 16 Kasım 2008
- 13.766
- 13.437
Kizlar firinda basemel soslu patatrs yapcam kasarsiz olurmu suzme peynir alternatif olabilirmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bence süzme peynir olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar firinda basemel soslu patatrs yapcam kasarsiz olurmu suzme peynir alternatif olabilirmi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sahurda yaptığım ekmekler Fotoğraf çekmek son an aklıma geldi sadece dördünü kurtarabildim
Eki Görüntüle 1176717
kızlar bu akşam annemdeyim ama yarın ki menümü sizinle paylaşabilirim.
yeşil mercimek çorbası
beşamel soslu patates oturtma(üzeri kaşarlı)
hayırlı iftarlar herkese..
dün kü iftar menümüz
sebze çorba
kara lahana dolması
Sodalı Börek
Mezeler : yoğurtlu havuç , kabak,mevsim salata,yoğurtlu biber kızartması
tatlı : vişneli irmik tatlısı
Sahur da :
karışık tost
meyve suyu
Ellerine sağlık.Çok güzel görünüyor.
ouvvvvvv eline sağlık,bunu bana yollayıversen olmaz mıİftar sofralarınızda bu salatayı da öneririm.
Erişteler haşlanır.Sarımsaklı ve mayonezli yoğurtla karıştırılır.İçine kabuklarıyla birlikte salatalık rendelenir.Mısır,nane ve tuz eklenir.
İftar sofralarınızda bu salatayı da öneririm.
Erişteler haşlanır.Sarımsaklı ve mayonezli yoğurtla karıştırılır.İçine kabuklarıyla birlikte salatalık rendelenir.Mısır,nane ve tuz eklenir.
Sahurda yaptığım ekmekler Fotoğraf çekmek son an aklıma geldi sadece dördünü kurtarabildim
Eki Görüntüle 1176717
Teşekkür ederim canım senin verdiğin tariften bu ben biraz malzemeyi bollaştırdım sadece Ananemin isteği üzerine şimdi her sahurda istiyor
erişteler haşlanmı patates üzerine mi koumuş :44::44:
bu arada güzel bi salata denemeliyim cidden :)
ellerinize saglık
ellerinize saglık güzel gözüküyor ciddeeen
Hayır orucluda deilim niye her gördüğümü canım cekiyorsa bende anlamadıımm
ouvvvvvv eline sağlık,bunu bana yollayıversen olmaz mı
erişteler haşlanmı patates üzerine mi koumuş :44::44:
bu arada güzel bi salata denemeliyim cidden :)
ellerinize saglık
Biz bu çeşitini de yapıyoruz.Ekmeklere ketçap sürüp sucuk,domates ve kaşar koyuyoruz.Bizde alternatif çok.
mantı mantı mantıBen tekim bu akşam
Menum
Dunden çorba
Soslu mantı
Yeşil salata
Meyve
Hayırlı iftarlar
Eki Görüntüle 1176717
Canın çekti dimi :26: komşum olaydin bi tabak getirirdimmantı mantı mantı
Çok teşekkür ederim Bende bugün oruçlu değilim rahatsızım ama benimde herşeyi canım çekiyor henüz aç bile değilim üstelik
Yok kenarlarına koydum.Onu yapmasanız da olur.Dekor amaçlı orada onlar.Patates gretendi o.
Teşekkür ederim ayrıca:)