- 25 Mayıs 2014
- 117
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu bölüm iyi yardımcı olur takipteyim :)
Biz sahurda kahvaltı yaparız hep heral de arada börek poğaça ama tuzsuz zeytinsiz sucuksuz çok susatır
Kızlar annem hep bize sahurda tost yapardı hem tok tutuyor hemde çok susatmiyo. Tostun yağlı olmaması için ben hiç yağ surmuyorum sadece tost ekmeyi ve kaşar peyniri 👌
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar annem hep bize sahurda tost yapardı hem tok tutuyor hemde çok susatmiyo. Tostun yağlı olmaması için ben hiç yağ surmuyorum sadece tost ekmeyi ve kaşar peyniri 👌
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oruç tutarken susamamak için ;
1-Sahurda kızartmalardan ve yağlı yiyeceklerden uzak durmalıyız
2-Gece yemek yerine kahvaltılık ve sebze meyve yemeliyiz
3-İftardan sonra orucumuzu açtıktan sonra sahura kadar en az 2,5 litre su sıvı tüketmek
4-Sıvı alımını sadece gece sahura bırakmamak
5-Sahurdan sonra dişlerimizi fırçalamak
6-Karpuz,şeftali, üzüm gibi su oranı yüksek meyve yemek
ben tost yersem daha cok susuyorum nedense
Oruç tutarken susamamak için ;
1-Sahurda kızartmalardan ve yağlı yiyeceklerden uzak durmalıyız
2-Gece yemek yerine kahvaltılık ve sebze meyve yemeliyiz
3-İftardan sonra orucumuzu açtıktan sonra sahura kadar en az 2,5 litre su sıvı tüketmek
4-Sıvı alımını sadece gece sahura bırakmamak
5-Sahurdan sonra dişlerimizi fırçalamak
6-Karpuz,şeftali, üzüm gibi su oranı yüksek meyve yemek
Beyim kişisi bir çorba bir salata olsun yeter bana der her zaman..
Ana yemek kültürü yok Ramazanda..
Normal zamanlarda ana yemeği bırak beni bile yer ama Ramazanda istemiyor işime de geliyor
Tabii ara ara paylaşımlarım olacak sizlerden de fikir edineceğim için çok mesudummm
Nevoş yeni görüyorum başlığı.
Hayırlı uğurlu olsun.Geçen sene başka başlıkta paylaşım yapıyorduk.Bu sene de burada oluruz inşallah.Tabiki ben de değişik iftar,sahur yemeklerini paylaşırım fırsat olursa.
ay çok güzelmişş keşke bizim beyde öyle desee
evet canımm geçen sene sizii hep takip ettim o topiktee,şimdii böyle bir başlığınn olması çokk güzell olduu
sizlerden çokk yararlanacağımm kesinn