- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- Konu Sahibi zeyzey3428
Ramazanda benim gibi saglikli beslenip kilo vermeyi dusunenler varsa diyet gunluklerine konu açtim kizlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:) ah bizede ipucuTatil hazırlıkları ucuzundan :)
amin teşekkürler :)Allah sağlıklı bebeğiniz olmasını nasip etsin :) zor işler
Vakti olan yapabilirse ne mutlu :)
Bekleriz inşallah :)bendeniz paylasmaya talibim insh
muthişmiş ) portakal yoksa napcazz canım :)
ben sarma yaptim bi iki defa ama pirincler kiriliypr pisince ya... varmi ozel bi yontemi acaba ?
Teşekkürler.Afiyet olsun şimdiden
teşekkür ederim. deneyeceğim inşallah. limon tuzumuz olmazsa yerine kullanabileceğimiz birşey var mı?
Valla annem hazırlıyor iç harcını bir yöntemi var mı bilmiyorum ama bize hiç kırılma olmuyor.
Anneme sorayım bi.
Teşekkürler.
hele şükür biri anlamışramazan kim diyen arkadaş ramazan ayı deyın demek istedi sanırım kızlar
:)tatlım sende yazsaydın haklısın,ama işte kafa dolu,anlayamıyoz bazen,ramazan ayının hurmetıne azcık ıdare et olurmu:)hele şükür biri anlamış
ramazan geliyor, recep geliyor, şaban geliyor ne demek yahu? amca oğulları falan mı bunlar? ay bunlar ay
ay ben geçen yaptım bunu benim ölçüm 1 limon 1 portakaldı bir buçuk litre falan çıkardım koyuluğunu kendim ayarladım..muhteşem bi buluş bence...şiddetle tavsiye edilir..portakal attım bende bolca .rica ederim malesef limon tuzu olmadan tadi yavan oluyor,extra limonlu da denedim ama limon tuzu daha orjinal oluyor.beeneceginizi umuyorum
Limonu ve portakalı buzluğa ne şekilde atıyorsunuz.
Bide Limonatının nasıl yapıldıgını da yazarsanız çok sevinirim
:) ne böreği yapcaksınız şimdider hayırlı ramaznlar
ay ben geçen yaptım bunu benim ölçüm 1 limon 1 portakaldı bir buçuk litre falan çıkardım koyuluğunu kendim ayarladım..muhteşem bi buluş bence...şiddetle tavsiye edilir..portakal attım bende bolca .
bu arada bu sene tutamıcam bıcırığımdan dolayı...ama nasipse eşime hazırlıcam iftar sofrası...buzluk böreği sahur için iyidir pratiktir..
lütfen konularınızı ilgili bölümlere açmaya dikkat edelim. bir derdim var bölümüne ait olmayan konular açmak yasaktır.Hayırlı sabahlar.
Ramazan geliyor malum. Çalışanlar çalışmayanlar neler yapıyorsunuz? Buzluğa neler atcaksınız. Ne yemekler yapcaksınız pratik bilgileriniz var mı:)
Çoğunlukla yufkadan sigara böreği gibi sarıp atıyorum peynirli kıymalı olarak. Açma börek yapamayacağım malesef bu sene :)