Ramazana ne hazırlık yapıyorsunuz?

rica ederim:KK66: malesef limon tuzu olmadan tadi yavan oluyor,extra limonlu da denedim ama limon tuzu daha orjinal oluyor.beeneceginizi umuyorum:KK66:
ay ben geçen yaptım bunu benim ölçüm 1 limon 1 portakaldı bir buçuk litre falan çıkardım koyuluğunu kendim ayarladım..muhteşem bi buluş bence...şiddetle tavsiye edilir..portakal attım bende bolca .

bu arada bu sene tutamıcam bıcırığımdan dolayı...ama nasipse eşime hazırlıcam iftar sofrası...buzluk böreği sahur için iyidir pratiktir..

Limonu ve portakalı buzluğa ne şekilde atıyorsunuz.
Bide Limonatının nasıl yapıldıgını da yazarsanız çok sevinirim :KK22:

yikayip kurulayip posetleyip atiyorum:KK66: limonata icin dondurmaya ihtiyac yok
3 limon
4lt su (2lt sicaga yakin su ve 2tl soguk su)
1tatli kasigi limon tuzu
2s.b seker

limon kabuklarini rendeliyoruz(beyazi rendelenmeyeek sekilde) uzerine seker sicak su ve.limon tuzunu dokup seker eriyene kadar karistiriyoruz. diger taraftan limonlari skiyrz uzerine sogug su ilave ediypruz ve son olarak sicak sudaki limon kabuklarini suzup kabuklari atiyoruz ve iki suyu biribirine karistirip dolapta sogumaya birakiyoruz ...afiyet olsun:)

ay ben geçen yaptım bunu benim ölçüm 1 limon 1 portakaldı bir buçuk litre falan çıkardım koyuluğunu kendim ayarladım..muhteşem bi buluş bence...şiddetle tavsiye edilir..portakal attım bende bolca .

bu arada bu sene tutamıcam bıcırığımdan dolayı...ama nasipse eşime hazırlıcam iftar sofrası...buzluk böreği sahur için iyidir pratiktir..

aynen:KK66: yapmadan bilinmiyor ,deneyince vazgecilmiyor. hayirli ramazanlar simdiden:KK66:

Hayırlı sabahlar.
Ramazan geliyor malum. Çalışanlar çalışmayanlar neler yapıyorsunuz? Buzluğa neler atcaksınız. Ne yemekler yapcaksınız pratik bilgileriniz var mı:)
lütfen konularınızı ilgili bölümlere açmaya dikkat edelim. bir derdim var bölümüne ait olmayan konular açmak yasaktır.
konunuzu taşıyorum. bilginize

X