- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.432
- Konu Sahibi zeyzey3428
bende pazar günü bim e gitcem tea ton, süt, limonata, dondurma ya yatırcam parayı :) he bide çay :)Aa söylemeyi unuttum biz birde 1 koli dondurma aldık.
İftardan sonra serinlemek için.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende pazar günü bim e gitcem tea ton, süt, limonata, dondurma ya yatırcam parayı :) he bide çay :)Aa söylemeyi unuttum biz birde 1 koli dondurma aldık.
İftardan sonra serinlemek için.
ay acıktım :)ama menemen ve patates fırında soslu haşlama tavuk,ayy salata limonlu sahurda tost zeytın işte bitti ramazan ayı
rejimdeyim ben. en iyisi bu topiğe pek bakmayım.:)
mısır patlaklı diyet suntamı yemeye gidiyorum.:)
hamarat hanımlar ellerinize sağlık.
bende pazar günü bim e gitcem tea ton, süt, limonata, dondurma ya yatırcam parayı :) he bide çay :)
rejimdeyim ben. en iyisi bu topiğe pek bakmayım.:)
mısır patlaklı diyet suntamı yemeye gidiyorum.:)
hamarat hanımlar ellerinize sağlık.
aa bilmiyordum. Hiç belli olmuyor yani maşallahYa konu dışı olacak ama yinede söylemek istiyorum.
İnancın bizden farklı ama o kadar saygılısın ki bu tavrın çok hoşuma gidiyor okypete
Keşke inancı farklı olan herkes senin gibi saygılı olsa
Dimi?aa bilmiyordum. Hiç belli olmuyor yani maşallah
yikayip kurulayip posetleyip atiyorum limonata icin dondurmaya ihtiyac yok
3 limon
4lt su (2lt sicaga yakin su ve 2tl soguk su)
1tatli kasigi limon tuzu
2s.b seker
limon kabuklarini rendeliyoruz(beyazi rendelenmeyeek sekilde) uzerine seker sicak su ve.limon tuzunu dokup seker eriyene kadar karistiriyoruz. diger taraftan limonlari skiyrz uzerine sogug su ilave ediypruz ve son olarak sicak sudaki limon kabuklarini suzup kabuklari atiyoruz ve iki suyu biribirine karistirip dolapta sogumaya birakiyoruz ...afiyet olsun:)
aynen yaa çok canım çekti,iftara sizdeyim bol yap domates sosu
afiyet olsun,çok tşk,ailenle mutlulukla ye tatlımbuyur gel canım valla...
hatta buakşam yapıcam yazın en sevdiğim yemek domates soslu kızartmaaaa
AY bende öyle şimdiden heycanlıyım :) geçen ramazan hep kayınvalidemdeydim ama bu ay bekli bi hafta toplamda durabilirm
Evet çıkıyor ama çok sulu oluyor. 2 2,5 lt tam kıvamında oluyorben 3 portakal ve 1 limon 2 bucuk lt cikariyorum...nette 1 +1olcuyle 5 lt yapan varmis...sok olmustum:)
afiyet olsun,çok tşk,ailenle mutlulukla ye tatlım
önemli olan hepimizin, inancına ,kutsalına saygıdır zaten.
hepinize şimdiden hayırlı ramazanlar diyorum.
Ramazan ayının büyüsünden galiba bana çok farklı geliyor..sanki hep iyi şeyler olacak her evde bol bereket olcak herkes yardımlaşçak...
imkanınız varsa ihtiyacı olan kişilere bol bol yardım edin..çorba makarna şeker her evin ihtiyacı belki aldıklarımızla karnını doyurcak insanlar var..
tabiki herzaman yardım etmeliyiz ama bu ay oruç ayı inşallah herkes iftarını sahurunu iyi yapar..