- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.432
-
- Konu Sahibi zeyzey3428
Hiçbir hazırlık yapmadım zaten hafta içi çalışıyorum ve 5te işten çıkıp 5'i 5 geçe evdeyim iftarda 20.30 da o kadar çok vakit kalıyorki işimle evim aynı cadde üzerinde ve çok yakın olduğundan şanslılardanım....Sahurdada kahvaltı türü şeyler yeriz...İnşallah Rabbim Ramazan Ayının feyzini kalplerimize işler gerisi teferruat...
Evet şanslı olmam yetti.Yoğun trafik sorunu olan bir şehirde yaşamıyor olmam ve işyerine komşu olmam şans değilmi ben hazırlığımı evimi işe yakın yerden alırken yapmışım zatennnnn:)))))))Şanslı olmaktan bişey yapmadınız demekki :) ne güzel
Ohhh afiyet olsun :)Paçanga böreği yapıcam. Ama sucuklu. Sigara böreği sarıcam. Mantı yapıp,buzluğa atıcam inşaALLAH. Te te bu ka :)) ALLAH yemeye nasip etsın ..
Evet şanslı olmam yetti.Yoğun trafik sorunu olan bir şehirde yaşamıyor olmam ve işyerine komşu olmam şans değilmi ben hazırlığımı evimi işe yakın yerden alırken yapmışım zatennnnn:)))))))
Teşekkürler kardeşim =) Hepimize afiyet olur inşaALLAH..Ohhh afiyet olsun :)
Susatir kiz sucuk yemePaçanga böreği yapıcam. Ama sucuklu. Sigara böreği sarıcam. Mantı yapıp,buzluğa atıcam inşaALLAH. Te te bu ka :)) ALLAH yemeye nasip etsın ..
İftara yeriz..Susatir kiz sucuk yeme
ARKADAŞLAR İŞTE İLK SAHURDA BAHSETTİĞİM TAVADA KESME MAKARNA RESMİNİ PAYAŞIYORUM :)
Giresunlumusunuz :)
Giresunlumusunuz :)
sabah sabah zaten acım sahuru yapamadık ölüyorumm :) canım istediARKADAŞLAR İŞTE İLK SAHURDA BAHSETTİĞİM TAVADA KESME MAKARNA RESMİNİ PAYAŞIYORUM :)
sabah sabah zaten acım sahuru yapamadık ölüyorumm :) canım istedi
inşallah bişey olmazYapma ya inşallah rahat tutabilirsin ben de kendime nazar değdirdim galiba normalde ülser hastasıyım oruç tutmamam gerekiyor ama içimde hiç rahat etmiyor deniycem dedim dün çokta rahat tuttum ama bugün yanma var şimdi inşallah çoğalmaz
o tariften bende yapıyorumm dün yaptım hattaBen de attım Portakal kıştan. Zaten bir portakal bir limondan en az 2 lt çıkartıyorum fazla fazla yeter.
Allah’ıma şükürler olsun bu mübarek aya ulaşmayı bizlere nasip etti. İnsanın içini tarifsiz bir huzur kaplıyor. Bende bir hazırlık yapmadım, takipte olup sizin bilgilerinizden faydalanacağım.
Buzluğa limon,portakal atanları anlamadım, iftar vakti çıkarıp nasıl yapıyorsunuz, anlatabilir misiniz, bir pratiği mi var, ben bilmiyorum. Hepinize hayırlı ramazanlar diliyorum arkadaşlarım.
bende diğer tarifi deniyordum birde bu şekilde deniyeyimm arkadaşlar mutlaka deneyin aynı hazır gibi oluyor bende buzluğu doldurdum oruç ayında yapmak için,dün yaptım hatta hazırdan daha güzeltesekkurler,sizinde hayirli bereketli ramazanlar diliyorum simdiden:)
muthis bi tarif,mutlaka tavsiye ederim
3portakal
1limon
1cay kasigi dolusu limon tuzu ve
2su bardagi toz seker
buzluktan cikarilan portakal ve limon kesilebilecek kadar yumusatilip dogranir ve hemen buzu cozulmeden robottan gecirilir, iiyce cekildikten sonra genis bi kaba alinir ve uzerine 2 bucuk lt su,seker, limon tuzu ilave edilir ve karistirilir ve son olarak sıkı bu suzgecten gecirilip icmeye hazir hale gelir,
nette baska tariflerde var farkli olculerde ama benim tarifim boyle, cok begeniliyor tavsiye ederim