- 24 Kasım 2013
- 70.441
- 53.835
- 698
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
Nefis. .
Başarılar. .
Başarılar. .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok tavada kizartilmisEllerine sağlık, çok güzel gorunuyor.
Kapya közlenmiş mi?
Tesekkurler.Nefis. .
Başarılar. .
Canim aksi gibi tartim bozuldu ama sanki ben de verdim inceldigimi hissediyorum özellikle gobegim dümdüz oldu :) ama 53 lere kadar dusmemisimdir ben 55 filanimdir ama olsun ramazan sonuna kadar bir iki daha versem super olacak :))Kac kilosun? E ehl-i keyf biraz once tartiya ciktim gozlerime inanamadim ramazan ise yaradi daha 3 gun oldu ama ise yaradi. 56 kilo iken bennn biraz once 53.6 ciktim
O kadar kur denedik ama 3 gunde boyle bi fark pessss
Ramazanin sonun kadar dusunemiyorum ayyy ins 52 olurum yaaa
Bende esime soyledim su kaybidir o diyor. Dur bakalim 1 2 kilo daha verirsem o zman vermis olucam sanirim yiyip tartilinca yine 55 cikiom cunkuCanim aksi gibi tartim bozuldu ama sanki ben de verdim inceldigimi hissediyorum özellikle gobegim dümdüz oldu :) ama 53 lere kadar dusmemisimdir ben 55 filanimdir ama olsun ramazan sonuna kadar bir iki daha versem super olacak :))
Şey ben bi yerde (Anadolu'da )rastladim.herkesin elinde kaşığı bi ayni pilava bi ayni ete ,ayni tabaktaki çorbaya kasiklarini daldiriyorlardi.Ben yememiştim.tuhaf gelmişti bana o geldi aklıma da...Hayir cnm
Tabagimiza aliyoruz kasik yardimiyla:)
Hem ne farkedecek ki?
Olabilir cnm bizde de oyleydi marmara bolgesinde oturuyorum.Şey ben bi yerde (Anadolu'da )rastladim.herkesin elinde kaşığı bi ayni pilava bi ayni ete ,ayni tabaktaki çorbaya kasiklarini daldiriyorlardi.Ben yememiştim.tuhaf gelmişti bana o geldi aklıma da...
Tesekkur ederim canimin ici sagol:))
Cok tesekkur ederim:))eline sağlık canım başarılar![]()
Tesekkur ederimEllerinize sağlık.Başarılar dilerim.
Tesekkurler..elllernize sağlık
Tesekkur ederim saolunEline sağlık canım başarılar![]()