Yöresel Tarif Ramazan Sofrası-Fırında Patatesli Köfte-Keskinoglu Yumurta Sponsorlugunda

Yöresel Yemekler
Kac kilosun? E ehl-i keyf biraz once tartiya ciktim gozlerime inanamadim ramazan ise yaradi daha 3 gun oldu ama ise yaradi. 56 kilo iken bennn biraz once 53.6 ciktim:KK71:

O kadar kur denedik ama 3 gunde boyle bi fark pessss
Ramazanin sonun kadar dusunemiyorum ayyy ins 52 olurum yaaa
Canim aksi gibi tartim bozuldu ama sanki ben de verdim inceldigimi hissediyorum özellikle gobegim dümdüz oldu :) ama 53 lere kadar dusmemisimdir ben 55 filanimdir ama olsun ramazan sonuna kadar bir iki daha versem super olacak :))

Canim aksi gibi tartim bozuldu ama sanki ben de verdim inceldigimi hissediyorum özellikle gobegim dümdüz oldu :) ama 53 lere kadar dusmemisimdir ben 55 filanimdir ama olsun ramazan sonuna kadar bir iki daha versem super olacak :))
Bende esime soyledim su kaybidir o diyor. Dur bakalim 1 2 kilo daha verirsem o zman vermis olucam sanirim yiyip tartilinca yine 55 cikiom cunku:(

Şey ben bi yerde (Anadolu'da )rastladim.herkesin elinde kaşığı bi ayni pilava bi ayni ete ,ayni tabaktaki çorbaya kasiklarini daldiriyorlardi.Ben yememiştim.tuhaf gelmişti bana o geldi aklıma da...
Olabilir cnm bizde de oyleydi marmara bolgesinde oturuyorum.
Coook onceleri kucukken annemde hep bi tabaga koyardi. Buyudukce sosyetelestik:))
Ayri tabaklarda yiyoruz herkesin kendi aliskanligi iste

Ellerinize sağlık.Başarılar dilerim.

Back
X