- 2 Temmuz 2012
- 3.208
- 5.055
- 158
- Konu Sahibi TurkuazKrampon
Ellerine sağlık canım sunumun da yemegin de harika
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederim:))Eline sağlık günbatımı . Başarılar dilerim![]()
Tesekkurler. Katilan herkese basarilar diliyorum bende:))Ellerinize saglik, sofraniz cok guzel olmus, kofteler enfes gorunuyor. Basarilar dilerim canim.
Tesekkur ederim. Hayirli ramazanlarEllerinize sağlık, çok güzel görünüyor sofranız. Başarılar dilerim:)
Sagol cnm. Sende katil bak bekliyorum:))Ellerine sağlık canım sunumun da yemegin de harika
Allah razi olsun. AminEllerine emeğine sağlık , yarışmada başarılar dilerim.
Köfte patates müthiş ikili
Huzurlu, bereketli sofralarınız olsun .
Sagolun bende bayilirim sizede afiyey olsun. Ramaznda daha bi lezzetli geliyor bana hayirli ramazanlar..Elinw saglik bende 2 gun once yaptimmm harikaa bayiliyoruzz ailece..sofran da guzel.olmuss yarismada basarilar![]()
Size de hayırlı ramazanlar:)Tesekkur ederim. Hayirli ramazanlar
Size katiliyorum. Tesekkur ederim:))Ellerinize sağlık.Köfteyi sevmeyen yoktur herhalde.
Yarışmada başarılar dilerim.
![]()
Kesinlikle yapin derimBen de böyle bir şey mi yapsam akşama çok güzel görünüyor.
Hayırlı ramazanlar, yarışmada bol şans dilerim.
Hayir cnmİzmir köfte ımmmm elinize sağlık.yanliz bir şey sormadan edemicem o pilava herkes kasigini mi daldiracak?
Ellerine sağlık, çok güzel gorunuyor.Oncelikle tum musluman kardeslerimin ramazani mubarek olsun.. Bu guzel ayda evimizden bolluk, bereket, huzur, mutluluk eksik olmasin..
Sizlere ramazan ayinda olmazsa olmaz bi tarifimi paylasmak istedim klasik patatesli kofte. Ramazanda bana daha bi lezzetli gelir bizde kalabalik sofralarda eksik olmayan bu tarifle yarismaya katiliyorum.
Herkese basarilar...
Ramazan sofrasi menum;
Kabak corbasi
Firinda patatesli kofte
Yogurtlu biber (sarimsakli)
Pirinc pilavi
Salata
Kemal pasa tatlisi
Firinda patatesli kofte malzemeleri;
4 5 adet patates
2 sogan (1 i kofte icin digeri salcali sosu icin)
300 gram kiyma
1 yumurta
1 kase ekmek ici
Kekik
Nane
Kimyon
Karabiber
Tuz
Eki Görüntüle 1844117
Gelelim tarifimize oncelikle kiymamizi hazirliyoruz. Kiyma, rendelenmis sogan, yumurta, baharatlar ve ekmek icini bi kaba koyup guzelce karistiriyoruz. Sekil verip dolapta patatesleri hazirlayana kadar dinlendiriyoruz.
Eki Görüntüle 1844118 Eki Görüntüle 1844119
Patatesleri elma dilimi seklinde dograyip tavada hafif kizartiyoruz. (Patatesler daha gec pistigi icin)
Borcama diziyoruz.
Eki Görüntüle 1844121
Sogani kucucuk dograyip salcayla kavuruyoruz su dokuyoruz. pismeye baslayinca patateslerin ustune dokuyoruz.
Eki Görüntüle 1844122
Hazirladigimiz kofteleri de ustune diziyoruz. 190 derecedeki onceden isitilmis firina atiyoruz.
Eki Görüntüle 1844123
Eki Görüntüle 1844125
25 dakika sonra cikarip kofteleri ters cevirip tekrar firinliyoruz bi 25 dakika da boyle pisiyor.
Toplam 50 dakikada yemegimiz hazir oluyor.
Eki Görüntüle 1844124
Eki Görüntüle 1844126
Eki Görüntüle 1844127
Eki Görüntüle 1844128
Eki Görüntüle 1844129