• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
haber edersin canım 😘

Sana da geçmiş olsun canım🤲🏻 birden fazla doktora gitmende fayda var tabi ki bazı doktorlar olmayan şeyi var gibi görüyor inşallah öyle bşydir senin ki de Allah tez zamanda şifa versin 🤲🏻
Teşekkür ederim aslim ne bilim içimden gelmiyo ugrasmak gelmiyo hayat enerjim bitmiş gibi ailemide pek bilgilendirmedim durumdan
Ama sanırım bi dahikiyeye falan goruncem gucumu toplayip

Vayy hemşomm 🥰♥ selamun aleyküm güneşmi çarptı seni çooook geçmiş olsun 🤲
Aleyküm selam can hemşom :KK74: sorma valla havalar ısınsın dedik ısındı tam çarpmalık ısındı :KK48: .ama bugün güneşliyken bir yağmur hava kapandı belli olmuyoki :))

Ben geldim bile smear alındı bide idrar tahlili verdim bayram sonrasına alacam sonuçları.
hayırlı sonuçlar alırsın inşallah abla
Teşekkür ederim aslim ne bilim içimden gelmiyo ugrasmak gelmiyo hayat enerjim bitmiş gibi ailemide pek bilgilendirmedim durumdan
Ama sanırım bi dahikiyeye falan goruncem gucumu toplayip
Canım herşey kafada bitiyor ne söylemiş olursa olsun doktor İnan sapasağlam olan birinin kafası iyi değilse kendi kendini psikolojik olarak hasta etmeyi başarıyor. İYi düşün iyi olsun ben hasta değilim de yada ne var ki iyileşirim de devamlı hastalığı düşünmemeye çalış canım. Ne hastalıklı insanlar var moralle düzeliyor atlatıyorlar Allah şifa versin tüm hastalara 🤲🏻

Aleyküm selam can hemşom :KK74: sorma valla havalar ısınsın dedik ısındı tam çarpmalık ısındı :KK48: .ama bugün güneşliyken bir yağmur hava kapandı belli olmuyoki :))
Aynen canıımm dün bizde göl kenarında iftar yapalım dedik akşama kadar yakan hava, biz gidince bir lodos bir rüzgar geri eve geldik 🤣

Allah şifa versin ablacım inşaAllah hiç birşeyin yoktur varsada dağa taşa gitsin 🥰

Çok sağol canısı teşekkürler :KK200:

Geçmiş olsun abla inşallah temiz çıkar :KK66:

Çok teşekkürler csnım sağol :KK200:

Allah hayırlı sonuçlar getirsin ablacim

Amin inşallah canım sağol :KK200:

hayırlı sonuçlar alırsın inşallah abla

Canım herşey kafada bitiyor ne söylemiş olursa olsun doktor İnan sapasağlam olan birinin kafası iyi değilse kendi kendini psikolojik olarak hasta etmeyi başarıyor. İYi düşün iyi olsun ben hasta değilim de yada ne var ki iyileşirim de devamlı hastalığı düşünmemeye çalış canım. Ne hastalıklı insanlar var moralle düzeliyor atlatıyorlar Allah şifa versin tüm hastalara 🤲🏻

İbşallah canım sağol teşekkürler :KK200:

Aynen canıımm dün bizde göl kenarında iftar yapalım dedik akşama kadar yakan hava, biz gidince bir lodos bir rüzgar geri eve geldik 🤣
Yaa valla negüzel acık hava göl kenarı iyi olacakmış :)

Back