- 29 Nisan 2015
- 31.426
- 105.665
- 598
Geçmiş olsun abla inşallah temiz çıkarBen geldim bile smear alındı bide idrar tahlili verdim bayram sonrasına alacam sonuçları.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun abla inşallah temiz çıkarBen geldim bile smear alındı bide idrar tahlili verdim bayram sonrasına alacam sonuçları.
Teşekkür ederim aslim ne bilim içimden gelmiyo ugrasmak gelmiyo hayat enerjim bitmiş gibi ailemide pek bilgilendirmedim durumdanhaber edersin canım
Sana da geçmiş olsun canımbirden fazla doktora gitmende fayda var tabi ki bazı doktorlar olmayan şeyi var gibi görüyor inşallah öyle bşydir senin ki de Allah tez zamanda şifa versin
![]()
Vayy hemşommGeçmiş olsun abla inşallah temiz çıkar![]()
Allah hayırlı sonuçlar getirsin ablacimBen geldim bile smear alındı bide idrar tahlili verdim bayram sonrasına alacam sonuçları.
Yok öyle bir sınırlamaKuzular kackez foto değiştirme hakkımız var bilen varmı![]()
İstediğin kadarKuzular kackez foto değiştirme hakkımız var bilen varmı![]()
Aleyküm selam can hemşomVayy hemşomm♥ selamun aleyküm güneşmi çarptı seni çooook geçmiş olsun
![]()
Kuzu sen ciddimisin beaaa kafa bulma benlen sınırı vardı sankimmİstediğin kadar![]()
Vallamı minik yazınca pek bi inanasım gelmediYok öyle bir sınırlama![]()
hayırlı sonuçlar alırsın inşallah ablaBen geldim bile smear alındı bide idrar tahlili verdim bayram sonrasına alacam sonuçları.
Canım herşey kafada bitiyor ne söylemiş olursa olsun doktor İnan sapasağlam olan birinin kafası iyi değilse kendi kendini psikolojik olarak hasta etmeyi başarıyor. İYi düşün iyi olsun ben hasta değilim de yada ne var ki iyileşirim de devamlı hastalığı düşünmemeye çalış canım. Ne hastalıklı insanlar var moralle düzeliyor atlatıyorlar Allah şifa versin tüm hastalaraTeşekkür ederim aslim ne bilim içimden gelmiyo ugrasmak gelmiyo hayat enerjim bitmiş gibi ailemide pek bilgilendirmedim durumdan
Ama sanırım bi dahikiyeye falan goruncem gucumu toplayip
Nick değiştirmek sınırlı avatar istediğin kadar değiştir sıkıntı yokKuzu sen ciddimisin beaaa kafa bulma benlen sınırı vardı sankimm![]()
İsim değiştirmede var kısıtlama canım prolarda 10 oldu 5 idi sanki yanlışım var ise düzeltin kızlar avatar değişiminde sınırlama yokKuzu sen ciddimisin beaaa kafa bulma benlen sınırı vardı sankimm![]()
İyiymiş valla kuzuNick değiştirmek sınırlı avatar istediğin kadar değiştir sıkıntı yok
Tamam canısı çok sağolunİsim değiştirmede var kısıtlama canım prolarda 10 oldu 5 idi sanki yanlışım var ise düzeltin kızlar avatar değişiminde sınırlama yok ❤
Aynen canıımm dün bizde göl kenarında iftar yapalım dedik akşama kadar yakan hava, biz gidince bir lodos bir rüzgar geri eve geldikAleyküm selam can hemşomsorma valla havalar ısınsın dedik ısındı tam çarpmalık ısındı
.ama bugün güneşliyken bir yağmur hava kapandı belli olmuyoki :))
O dediyse hiç inanmaVallamı minik yazınca pek bi inanasım gelmedi![]()
Allah şifa versin ablacım inşaAllah hiç birşeyin yoktur varsada dağa taşa gitsin![]()
Geçmiş olsun abla inşallah temiz çıkar![]()
Allah hayırlı sonuçlar getirsin ablacim
hayırlı sonuçlar alırsın inşallah abla
Canım herşey kafada bitiyor ne söylemiş olursa olsun doktor İnan sapasağlam olan birinin kafası iyi değilse kendi kendini psikolojik olarak hasta etmeyi başarıyor. İYi düşün iyi olsun ben hasta değilim de yada ne var ki iyileşirim de devamlı hastalığı düşünmemeye çalış canım. Ne hastalıklı insanlar var moralle düzeliyor atlatıyorlar Allah şifa versin tüm hastalara![]()
Yaa valla negüzel acık hava göl kenarı iyi olacakmış :)Aynen canıımm dün bizde göl kenarında iftar yapalım dedik akşama kadar yakan hava, biz gidince bir lodos bir rüzgar geri eve geldik![]()