• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Canım ya Allah senden de razı olsun inşallah 💕Unutur muyum kaç kere seslendim merak ettim .
Sana dualarımı yolluyorum Allah im şifa haberlerini duyursun inşallah 😘
Evet canım hiç bilgisayar falan gözüm görmüyoduki
Rabbim razı olsun yeniden Teşekkür ederim canım

Bilmiyorum ki kuzum acildeki doktor öyle dedi daha çok Psikolojimi etkiledi :KK43:
Zaten jennadan yedim azari:) başka doktorada gidicem belki sonuç degismese bile daha iyi ilaç verir
Bencede git canım baska doktora belki daha iyi ilac verir daha iyi olursun inşallah 🙏

Şükür tatlım iyiyim bugün, dün güneş çarpmıştı baş miğde biraz sallanmıştı simdi şükür. Senin neyin vardı
Ayyy mide mi aman dikkat deyim canım şu sıralar özellikle bende o haldeyim çok beter oluyo insan
Bende kaç zamandır grip bogaz ağrısı mide ağrısı kusma eridim bittim valla ruh gibiyim doktora gittim doktor beni çok etkileyen bi sonuç söyledi bilmiyorum başka dotoradagidicem canım geçer inşaallah hersey sende dikkat et

Ayyy mide mi aman dikkat deyim canım şu sıralar özellikle bende o haldeyim çok beter oluyo insan
Bende kaç zamandır grip bogaz ağrısı mide ağrısı kusma eridim bittim valla ruh gibiyim doktora gittim doktor beni çok etkileyen bi sonuç söyledi bilmiyorum başka dotoradagidicem canım geçer inşaallah hersey sende dikkat et
Hadiyaa baya kötüymüşsün Kuzum geçmiş olsun:( .hayırdır etkileyen derken

Hadiyaa baya kötüymüşsün Kuzum geçmiş olsun:KK43: .hayırdır etkileyen derken
Kuzum yeni doktorda ki sonuçların haberin veririm insAllah bilmiyorum pek dilim varmiyo demeye ailemindehaberi yok bide uzman bir doktor olmayisina siginiyorum acile gitmistim bakalımhayırlısı Allahin dediği olur

Kuzum yeni doktorda ki sonuçların haberin veririm insAllah bilmiyorum pek dilim varmiyo demeye ailemindehaberi yok bide uzman bir doktor olmayisina siginiyorum acile gitmistim bakalımhayırlısı Allahin dediği olur
Tamam kuzum inşallah ilk sonuç yanlış çıkmıştır, temiz çıkar sıkıntı yapma Bir başka doktora gitmende iyi olmuş. Bekliyorum haberini :dua::KK200:

Günaydın canım :KK36: 15:50 randevu saatim canım
haber edersin canım 😘
Sana da geçmiş olsun canım🤲🏻 birden fazla doktora gitmende fayda var tabi ki bazı doktorlar olmayan şeyi var gibi görüyor inşallah öyle bşydir senin ki de Allah tez zamanda şifa versin 🤲🏻

Back