- 29 Nisan 2015
- 31.426
- 105.665
- 598
Geçmiş olsun tatlımEvet canım hiç sormasen nasılsın iyi misin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun tatlımEvet canım hiç sormasen nasılsın iyi misin
Evet canım hiç bilgisayar falan gözüm görmüyodukiCanım ya Allah senden de razı olsun inşallahUnutur muyum kaç kere seslendim merak ettim .
Sana dualarımı yolluyorum Allah im şifa haberlerini duyursun inşallah![]()
Kuzum benim Teşekkür ederim sen nasilsinGeçmiş olsun tatlım![]()
Bilmiyorum ki kuzum acildeki doktor öyle dedi daha çok Psikolojimi etkilediTekrardan gecmiş olsun canım
Iyiyim bende cokk sükür
Şükür tatlım iyiyim bugün, dün güneş çarpmıştı baş miğde biraz sallanmıştı simdi şükür. Senin neyin vardıKuzum benim Teşekkür ederim sen nasilsin
Bencede git canım baska doktora belki daha iyi ilac verir daha iyi olursun inşallahBilmiyorum ki kuzum acildeki doktor öyle dedi daha çok Psikolojimi etkiledi
Zaten jennadan yedim azari:) başka doktorada gidicem belki sonuç degismese bile daha iyi ilaç verir
Gecmis olsun canım ❤Şükür tatlım iyiyim bugün, dün güneş çarpmıştı baş miğde biraz sallanmıştı simdi şükür. Senin neyin vardı
Ayyy mide mi aman dikkat deyim canım şu sıralar özellikle bende o haldeyim çok beter oluyo insanŞükür tatlım iyiyim bugün, dün güneş çarpmıştı baş miğde biraz sallanmıştı simdi şükür. Senin neyin vardı
Sağol kuzucum benimGecmis olsun canım ❤
İnsAllah kuzumBencede git canım baska doktora belki daha iyi ilac verir daha iyi olursun inşallah![]()
Hadiyaa baya kötüymüşsün Kuzum geçmiş olsunAyyy mide mi aman dikkat deyim canım şu sıralar özellikle bende o haldeyim çok beter oluyo insan
Bende kaç zamandır grip bogaz ağrısı mide ağrısı kusma eridim bittim valla ruh gibiyim doktora gittim doktor beni çok etkileyen bi sonuç söyledi bilmiyorum başka dotoradagidicem canım geçer inşaallah hersey sende dikkat et
Kuzum yeni doktorda ki sonuçların haberin veririm insAllah bilmiyorum pek dilim varmiyo demeye ailemindehaberi yok bide uzman bir doktor olmayisina siginiyorum acile gitmistim bakalımhayırlısı Allahin dediği olurHadiyaa baya kötüymüşsün Kuzum geçmiş olsun.hayırdır etkileyen derken
Tamam kuzum inşallah ilk sonuç yanlış çıkmıştır, temiz çıkar sıkıntı yapma Bir başka doktora gitmende iyi olmuş. Bekliyorum haberiniKuzum yeni doktorda ki sonuçların haberin veririm insAllah bilmiyorum pek dilim varmiyo demeye ailemindehaberi yok bide uzman bir doktor olmayisina siginiyorum acile gitmistim bakalımhayırlısı Allahin dediği olur
İnsAllah canım bakalımTamam kuzum inşallah ilk sonuç yanlış çıkmıştır, temiz çıkar sıkıntı yapma Bir başka doktora gitmende iyi olmuş. Bekliyorum haberini![]()
İnşallah kuzum içini ferah tut.İnsAllah canım bakalım
Tabi en kisa zamanda umarım daha güzel bir sonuç veririm
haber edersin canımGünaydın canım15:50 randevu saatim canım
Sana da geçmiş olsun canımAyyy mide mi aman dikkat deyim canım şu sıralar özellikle bende o haldeyim çok beter oluyo insan
Bende kaç zamandır grip bogaz ağrısı mide ağrısı kusma eridim bittim valla ruh gibiyim doktora gittim doktor beni çok etkileyen bi sonuç söyledi bilmiyorum başka dotoradagidicem canım geçer inşaallah hersey sende dikkat et
Günaydın canım15:50 randevu saatim canım
Allah şifa versin ablacım inşaAllah hiç birşeyin yoktur varsada dağa taşa gitsinBen geldim bile smear alındı bide idrar tahlili verdim bayram sonrasına alacam sonuçları.
İnsAllah canım Teşekkür ederimİnşallah kuzum içini ferah tut.