• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
haber edersin canım 😘

Sana da geçmiş olsun canım🤲🏻 birden fazla doktora gitmende fayda var tabi ki bazı doktorlar olmayan şeyi var gibi görüyor inşallah öyle bşydir senin ki de Allah tez zamanda şifa versin 🤲🏻
Gittim,geldim canım. Sonuçlar Cuma çıkacak inşallah. Kan ve idrar tahlili istedi.

Sende de mi var tiroid 😔 iyi olmuş canım tahlilleri vermen bakalım ne çıkacak .
Bende dün verdim tiroid için .
Yeni çıktı kuzum,yoktu önceden.İlaç verdi endokrin ama belki dozu yeterli değildir dedi. Bağırsaklar da çalışmaz öyle olunca dedi. E o zaman da ağrı normal dedi. Yani hepsi bağlantılı.Allah sana da şifa versin ❤️♥️😍

Yeni çıktı kuzum,yoktu önceden.İlaç verdi endokrin ama belki dozu yeterli değildir dedi. Bağırsaklar da çalışmaz öyle olunca dedi. E o zaman da ağrı normal dedi. Yani hepsi bağlantılı.Allah sana da şifa versin ❤♥😍
Olabilir kuzum bir baksın o zmn tiroid değerleri ne alemde.benimde bu sene çıktı çok oynadı değerler şimdi ilacı kesti kan da bakıyor bu sefer ilaçsız iyi çıktı bakalım artık böyle iyi devam eder inşallah.
Sağol kuzum Allah seninde sifani versin sağlığın daim olsun canım benim :KK74: :KK60:

Sağol kuzum baktım Çıkmis benimkiler canım hamd olsun iyi .iki ay sonra bir daha yapılacak bakalım inşallah böyle iyi devam eder.Allah kimseyi sağlıktan ayırmasın nerede var ise hasta hepsine şifa versin inşallah 💕
Çok sevindim kuzum inşallah temiz çıkar bidahakinede :KK68: .amin inşallah Rabbim hastalara şifa dertlilere deva versin inşallah. Sağlığın yerindeyse herşey olur Allahın izni ile şükür halimize ,Rabbim beterinden korusun

Çok sevindim kuzum inşallah temiz çıkar bidahakinede :KK68: .amin inşallah Rabbim hastalara şifa dertlilere deva versin inşallah. Sağlığın yerindeyse herşey olur Allahın izni ile şükür halimize ,Rabbim beterinden korusun
Amin kuzum.
Gel opemm:KK15:

Back