Gözünün tümüyle burdasın ama dimiiiBende oturuyorum canım çok sağol
Gülperi'yi izliyorum yani öyle göz ucuyla:)
Ben 21 e girdim evlendim ama çok oldu.O zamanlar öyleydi:)Şimdi erken gibi geliyor.Memnunsan sıkıntı yok:)22 de evlendim ablatam zamanında diye düşünüyorum
Iveeett gelinim de bana yapar inşallahKayınvalidenin mi doğum gününü kutladınMaşallah sana Hamarat olduğunu biliyoruz zaten
İyiyim çok şükür canım
Maşaallah hayırlı gelinsin tebrik ederimIveeett gelinim de bana yapar inşallahEki Görüntüle 2265147 23 nisandı doğum günü koydeydi şimdi kutladim bende
Vay vayyy içinde ne cevherler varmış bu kızınIveeett gelinim de bana yapar inşallahEki Görüntüle 2265147 23 nişandı doğum günü koydeydi şimdi kutladim bende
Iyiyim çok şükür nevroşİyiyim canım sen nasılsın
Ben de 22 de evlendim abla pişman değilimBen 21 e girdim evlendim ama çok oldu.O zamanlar öyleydi:)Şimdi erken gibi geliyor.Memnunsan sıkıntı yok:)
Hem de kayınvalidesine yapmışVay vayyy içinde ne cevherler varmış bu kızın
Helal olsun örnek gelinIveeett gelinim de bana yapar inşallahEki Görüntüle 2265147 23 nisandı doğum günü koydeydi şimdi kutladim bende
Bende korkuyorumIyiyim çok şükür nevroşramazanı bekliyorum geçmiyor zaman
Ben de değilim en azından çocuklarım büyük:)Erken anne oldum:)Ben de 22 de evlendim abla pişman değilim
Teşekkür ederimMaşaallah hayırlı gelinsin tebrik ederim
Sıkıntısı da var güzelliğide var hepsi mevcutBen 21 e girdim evlendim ama çok oldu.O zamanlar öyleydi:)Şimdi erken gibi geliyor.Memnunsan sıkıntı yok:)
Oda sana öyle ilgili mi:)Teşekkür ederim
Orası öyle:)Çocuk yok değil mi daha erken falan:)Sıkıntısı da var güzelliğide var hepsi mevcut
Ramazan menum olmasada henüz mutfağı severim yemesi ayrı yapması ayrı güzelVay vayyy içinde ne cevherler varmış bu kızın
İnşallah ben de öyle olcam abla sadece diyorum keşke biraz daha olgun olsamıydım biraz saflık vardı tabiBen de değilim en azından çocuklarım büyük:)Erken anne oldum:)
Azerin'in menüsü hazırRamazan menum olmasada henüz mutfağı severim yemesi ayrı yapması ayrı güzel
Ben de yok galiba yaşıma göre hep olgun olmuşumdur:)İnşallah ben de öyle olcam abla sadece diyorum keşke biraz daha olgun olsamıydım biraz saflık vardı tabi