- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
Nasıl yani tarif yazmaca yok mu abla istediğimizi yapacak mıyızAzerin'in menüsü hazır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl yani tarif yazmaca yok mu abla istediğimizi yapacak mıyızAzerin'in menüsü hazır
Valla helal kaldımı böyle gelin kaynaHem de kayınvalidesine yapmış
Ben de ölgünüm ama hani böyle biraz daha yırtık olmak isterdim şimdiki kadar en azBen de yok galiba yaşıma göre hep olgun olmuşumdur:)
Yok abla 2 kaybım varOrası öyle:)Çocuk yok değil mi daha erken falan:)
Bana yazdı siz henüz yazmadınız mıNasıl yani tarif yazmaca yok mu abla istediğimizi yapacak mıyız
Maşallah sana yaIveeett gelinim de bana yapar inşallah Eki Görüntüle 2265147 23 nisandı doğum günü koydeydi şimdi kutladim bende
Yani zor zamanlarimda yanımdaydi hep hakkını yiyemem doğumum da falan didişşek te zaman zaman anlaşıyoruz diyimOda sana öyle ilgili mi:)
O bende de yok canımBen de ölgünüm ama hani böyle biraz daha yırtık olmak isterdim şimdiki kadar en az
Abla Pazartesi değil miydiiiiBana yazdı siz henüz yazmadınız mı
Hayırlısı olsun canım her şeyin bir zamanı var daha çok gençsinYok abla 2 kaybım var
Yok onu değiştirdik görmediniz miAbla Pazartesi değil miydiiii
Evet abla oyle zaten Rabbim kimseye yaşatmasınHayırlısı olsun canım her şeyin bir zamanı var daha çok gençsin
Geleceğe yatırım yapıyorum gelinimde bana yapsın diyeHelal olsun örnek gelin
Olgunluk deşiğim bu yani abla biraz ezildik şimdi ezemezler geç evlenmenin tek güzel yanı Burdur bence onun dışında erken evlenmek eşinle daha çok sene demekO bende de yok canım
Ayyy hayır ablaaa dur bende soyliyim özelden mi yazıyoruzYok onu değiştirdik görmediniz mi
Gerçekten mi diyorsun Pazartesi demiştin ya ablaBana yazdı siz henüz yazmadınız mı
Amin canım hayırlısı ile olur inşaallahEvet abla oyle zaten Rabbim kimseye yaşatmasın
Tarif kaldı mu bariYok onu değiştirdik görmediniz mi
Vaay çakalAzerin'in menüsü hazır
İnsallah ablaAmin canım hayırlısı ile olur inşaallah