kolay gelsin cnm ugrasmakda zordur simdi.Zor olan kısmı bildirim yapmayanları takip etmek canım bu saat oldu 3 bildirim yok cuma oldugu halde bildirim yapmıyorlar gıcık oluyorum :))
Kolay gelsin canım valla zor işin bu gidişle bayram temizliği yaparsın sende
Aynen canım zor valla ugrasmak :)kolay gelsin cnm ugrasmakda zordur simdi.
hic onuda yapamiycam gibi
süper olurdu ya biraz rahatsizim uzandim koltuga tirmanip dusüyo indim asagi yere uzandim bu kezde üstume tirmanyo illa benimle ugrascak 1 tutam sacimi yoldu köktenAynen canım zor valla ugrasmak :)
Yardıma gelebilsek güzel olurdu canım en azından kıza bakardım
Gecmis olsun canım dikkat et yaa örümcekte felan durmuyor mu canım ona koysansüper olurdu ya biraz rahatsizim uzandim koltuga tirmanip dusüyo indim asagi yere uzandim bu kezde üstume tirmanyo illa benimle ugrascak 1 tutam sacimi yoldu kökten
Evdeyim ben
Çok sinirliyim sabahtan beri usta bekliyorum ama gelmedisükür cnm ugrasyoz sen nasilsin
Dahaa gelmedi mi kanka saat kac olduÇok sinirliyim sabahtan beri usta bekliyorum ama gelmedi
Şimdi girdi içeri şükür kiDahaa gelmedi mi kanka saat kac oldu
Iyi bari gelmiş canım ama tüm günün beklemekle gectiŞimdi girdi içeri şükür ki
1 2 dk duruyo sora yine kucak istiyo cok kotu alismisGecmis olsun canım dikkat et yaa örümcekte felan durmuyor mu canım ona koysan
aa neden gelmedi ne icin bekliyon kiÇok sinirliyim sabahtan beri usta bekliyorum ama gelmedi
Hiç sorma kanka en sevmediğim iş beklemek zaten .sinirlerim bozuldu .çocuklarda uyudu matkap sesine uyanmadilar soktayim inşallah bitene kadar uyurlar bariIyi bari gelmiş canım ama tüm günün beklemekle gecti
Geldi şimdi canım mutfağı tadilat yaptırıyorum da .aa neden gelmedi ne icin bekliyon ki
Anladım canım1 2 dk duruyo sora yine kucak istiyo cok kotu alismis
Kııız geldimi ustaaaaaaaO usta buraya gelecek
Gelmiş şimdi gördüm şükür, furaydın kafaya bitane şaplakGeldi şimdi canım mutfağı tadilat yaptırıyorum da .
Bende hiç sevmem beklemeyi canım ama sabahtan beri üye bekliyorum :))Hiç sorma kanka en sevmediğim iş beklemek zaten .sinirlerim bozuldu .çocuklarda uyudu matkap sesine uyanmadilar soktayim inşallah bitene kadar uyurlar bari
Geldi matkapla kiriyorya duvarın arkasında kaselerim devrildi şimdi ya kırıldı hepsiKııız geldimi ustaaaaaaa
Geldim minikcan