- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.761
Cahilligime ver ablaÇok uzun süredir var zaten..
Alıntı yapılan bir mesaja bak nickin sağ tarafında ok işareti var ona tıklayacaksın sadece
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cahilligime ver ablaÇok uzun süredir var zaten..
Alıntı yapılan bir mesaja bak nickin sağ tarafında ok işareti var ona tıklayacaksın sadece
Alıntı yapıyorsun ya sağ taraftaok işaretivar ona basınca çıkıyor.
alinti yaptiktan sora alintiyi eklemi dicemÇok uzun süredir var zaten..
Hayır mesela ben nevo yu alijtiladim diyelim sende mesajı anlamadin ne demek istediğimizi benim msj indaki nevo nun alintisini tıkladığında direk nevo hangi sayfada yazmışsa o yorumu oraya gidhorsunalinti yaptiktan sora alintiyi eklemi dicem
heee onu diyosun onu biliyodum zatenHayır mesela ben nevo yu alijtiladim diyelim sende mesajı anlamadin ne demek istediğimizi benim msj indaki nevo nun alintisini tıkladığında direk nevo hangi sayfada yazmışsa o yorumu oraya gidhorsun
anladim anladim ben bundan bahsettigini anlamadim bunu ben gecenlerde farketmisdim
İşte ben bilmiyordum sayfa sayfa arıyordumheee onu diyosun onu biliyodum zaten
oyle cok zor oluyo ya bnde bunu farketikten sora baya isime yaradiİşte ben bilmiyordum sayfa sayfa arıyordum
Evet bugün çok sakin burasıoyle cok zor oluyo ya bnde bunu farketikten sora baya isime yaradi
alinti yaptiktan sora alintiyi eklemi dicem
anladim anladim ben bundan bahsettigini anlamadim bunu ben gecenlerde farketmisdim
aynen bahar geldi disarlara cikiliyo buralar unutulyo heraldeEvet bugün çok sakin burası
Geldim canım mevzu ne
ekran goruntusunu resmini cekip tekrar bura yüklüyon ablaBu şekildeekran görüntüsüni bende yapamadım başka türlü kopyala yapıştırla yapıyorum banadesene nasıl yaptığını
ekran goruntusunu resmini cekip tekrar bura yüklüyon abla
telefonla girince okdarini bilmiyom benBiliyordum önceden unuttum onuda fn tuşuyla ve prtsc ile yapılıyorda gerisi yok bende.
telefonla girince okdarini bilmiyom ben
hic pcden girmedim
orda daha farklidir ozman kopyala yapistir falanpc den giriyorum bende.