- 24 Eylül 2018
- 97.192
- 292.497
Beni birakamadin değil mi ? Afiyet olsun balımBen bir çay koyayım, hâlâ koyamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni birakamadin değil mi ? Afiyet olsun balımBen bir çay koyayım, hâlâ koyamadım
Aynen oYe ye ye çıtır çıtır
Aynen yaramıyor bana amin canımUyumadan önce atraksiyonlu şeyler izleme sen Hayir olsun inşallah senin rüyanda ♥
Gel kuzum
Hadi gorusuruz tatlımHadi gittim ben
Huzurlu şeyler izle sadeceAynen yaramıyor bana amin canım
Aynen öyle yapmam lazımHuzurlu şeyler izle sadece
Günaydın canım evet farkettikGünaydın canlar şu bayıldım butonu muhteşem olmuşya farkeden varmı acep
Bence de Yoksa aklımız takılı kalıyor bilinç altındaAynen öyle yapmam lazım
AA öylemiiiyii bekliyordum tühhGünaydın canım evet farkettik
Günaydın canım Evet,muhteşm kadınlar olduğumuz için benceGünaydın canlar şu bayıldım butonu muhteşem olmuşya farkeden varmı acep
Dur ben diyeyim Aa,ne ara değişmiş ?AA öylemiiiyii bekliyordum tühh
Diyosun ondan mı oldu Acep yönetim düşünüyo canıııııım . napıyonuz kukrimle sen bakim kahvaltı yaptınızmıGünaydın canım Evet,muhteşm kadınlar olduğumuz için bence
Bak bak onu önce etcektin çocukmu var karşında delüüüüDur ben diyeyim Aa,ne ara değişmiş ?
İyilikte yaramıyor amaBak bak onu önce etcektin çocukmu var karşında delüüüü
Bence ondan Şimdi gidip yapacağım ,çay demlemem lazım :)Diyosun ondan mı oldu Acep yönetim düşünüyo canıııııım . napıyonuz kukrimle sen bakim kahvaltı yaptınızmı
Günaydın hayırlı cumalar ❤Günaydın,hayirli Cumalar
İyilik çaktırmadan yapılırİyilikte yaramıyor ama
Sana da canımGünaydın hayırlı cumalar ❤