- 24 Eylül 2018
- 97.192
- 292.497
Çaktirmamistim zatiİyilik çaktırmadan yapılır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çaktirmamistim zatiİyilik çaktırmadan yapılır
Afiyet olsun bakım tatliş güzel ye doyur göbişiBence ondan Şimdi gidip yapacağım ,çay demlemem lazım :)
Ben çaktım emmeeee :)))Çaktirmamistim zati
Sağol canım Gorusuruz inşallahAfiyet olsun bakım tatliş güzel ye doyur göbişi
Zeki hatunsun vesselamBen çaktım emmeeee :)))
Günaydın canım ❤Günaydın canlar şu bayıldım butonu muhteşem olmuşya farkeden varmı acep
Görüşürüz tatlımSağol canım Gorusuruz inşallah
Günaydın kuzum valla herkez farketmiş ağız tadıyla bi şok yaşatamadımGünaydın canım ❤
Evet canım fark ettim bende :))
Bugün cuma bizim kilo bildirimlerinde fark ettim canım yoksa ben cok kullanmıyorum :))))))Günaydın kuzum valla herkez farketmiş ağız tadıyla bi şok yaşatamadım
Kız kilolar nasıl varmı yerinde sayan :)Bugün cuma bizim kilo bildirimlerinde fark ettim canım yoksa ben cok kullanmıyorum :))))))
Simdilik sonuclar güzel ama paylasmayanda var canım bakalım ne olacak :))Kız kilolar nasıl varmı yerinde sayan :)
Hadi bağalımm gorcez bebegiiimHayır olmaz bu sefer benden daha sonuncu olamazsın
Hadi bağalımm gorcez bebegiiimHayır olmaz bu sefer benden daha sonuncu olamazsın
Hadi inşallahyaa böyle toplu bişeyler yapınca insan heveslenir gazlar birbirini birde kilo bildirimi olunca mecbur hissediliyodur daha iyi :)Simdilik sonuclar güzel ama paylasmayanda var canım bakalım ne olacak :))
He ya bırakamadım Sağol tatlımBeni birakamadin değil mi ? Afiyet olsun balım
Benimde bugün pazara gitmem lazım abla gel beraber gidelim yalnız çekilmiyorYemek yapıp pazara gitmem lazım
Benimde bugün pazara gitmem lazım abla gel beraber gidelim yalnız çekilmiyor
Yanımda biri olsa bende çok dolaşırım abla bi kızım var arabasına koyup geliyorum hemen :)Ne güzel olur yanlız ben çok dolaşırım pazarda çay simit keyfi yaparım.
Beraber yer içeriz ne güzel olur .
Aynen canım gecen haftada birinci olunca bu haftada iyiler bakalım derece gelecek mi yine :)))))Hadi inşallahyaa böyle toplu bişeyler yapınca insan heveslenir gazlar birbirini birde kilo bildirimi olunca mecbur hissediliyodur daha iyi :)