- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
Rakip olabilirBurası resmi kurum olmadığı için katılabilir bence .Dur ya da katılamaz diyeyim rakip gelmesin
evet o zaman için rekor denmişti sanki çünkü çok bildirim gitmişti :))Bi koşu gittim baktım 1569 KİŞİ OY KULLANMIŞ O ZAMAN ,Kazen 252 oy almış
Ziytinyığlılır ana malzeme zeytinyağı diye düşünüyorum
Evet evetZiytinyığlılır ana malzeme zeytinyağı diye düşünüyorum
Yarışmaya katılan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim
Ellerinize emeğinize sağlık❤
Evet balım girmiyorum pek işten eve geldiğim gibi dinlenip uyuyorum, yoruluyorum malum akşama kadar çocuklarlayımMakyajkolik gelmiyorsun esksii gibi
Offf ne yapacauk yaEvet evet
Nevo şeker de tuz da koyabilirsiniz diyordu
Ziytinyığlılır ana malzeme zeytinyağı diye düşünüyorum
Ederler daha önce ki yarışma sarma dolu
Kategori zeytinyağlılar olunca başka sofrada sarma bulunması başka ama.Ederler daha önce ki yarışma sarma dolu
Kurabiye olsaAma bence zeytinyağlılar olmaz bir yemek bir cısslı şekilde oluyor sanki,br daha ki ay et yemekleri olur ,bu ay cısslı olsa börek ,tatlı yeni yapıldı,bence pastalardır
Bu yarışma da makarnalarda mantı kabul edildi zeytinyağlılarda sarma mı olmayacak kesin garanti olurKategori zeytinyağlılar olunca başka sofrada sarma bulunması başka ama.
Sponsor var mı acaba?Varsa cısslı kategorilere daha uygun .Kurabiye olsacanım çekti
Sarma varken kimseye oy vermem şimdiden diyeyimBu yarışma da makarnalarda mantı kabul edildi zeytinyağlılarda sarma mı olmayacak kesin garanti olur
Bence olur görürsün sarmayı sen yap oyu kap ben uğraşamam valla bu halimleSarma varken kimseye oy vermem şimdiden diyeyim
Ama mantılar tek başına kategori olmadığı için olabilir ama zeytinyağlılar kategorinde sarma çok iddialı olduğu için kabul olmaz.
Ben mi tuh bana
Sen her ne kadar beni kankani unutsan daHer zaman ki gibi çok lezzetli bir yarışmaydi
Menü dışında iddiam yoktu
Tüm arkadaşlar çok başarılıydı
Bir çoğunun görseli benden kat kat daha iyiydi sadece şans benden yanaydı ...
Hepinize çok tşk ederim
Yeni yarışmada görüşmek üzere
Pusuya yatma mesajımı azerin beğenmiş,demek ki O da pusuda
E kiz izliyomusum ya bos yere tukurdum
Olmaaaaz nevo dediydi sarmayi kabul etmiyoruz diyeBence olur görürsün sarmayı sen yap oyu kap ben uğraşamam valla bu halimle