Hamd olsun canım 12 buçuk gibi çıkacağım bir cerrah ile daha görüşeceğim bakalım.İyiyiz çok şükür canım aynı koşturmaca ☺ siz nasılsınız diş tedavisi ne oldu senin
Oluyorum sormao nasi doktormuş öyle baştan savma yaparsa isini boyle hastalarin canini yakar iste
Tembelligmiz dışında bir ortak yonumuz daha varmış bakTebrik ederimTenceresiz kaldim anne
Kaçıncı katılımda aldın birinciliği diye baktım 8.katılımda almışsın benim gibi
@hippocan sana da ageçmiş olsun canım ,sonradan kaptırdın birinciliğiAma sen nasıl olsa daha önce 1 olmuştun bu duyguyu daha önce tatmıştın Madalya madalya dedin bizim madalyalarımız da gitti eşitlendik
Bir tanem Allah ya şafi ismi ile sifalandirsin tez vakitte inşallahOluyorum sorma
gecmis olsun cnm neyin varHamd olsun canım 12 buçuk gibi çıkacağım bir cerrah ile daha görüşeceğim bakalım.
Dış problemli sinirde çekildikten sonra kalıcı hissizlik olabilirmis .O yüzden kararsızım.
Üstten de bir tanesi sinuse yakinmis galiba değişik şeyler beni buldu Allah beterinden korusun ne diyelim .
Akşam açılır bence nevo akşam gececekmis eveŞuraya pusuya yatmış bir deynep çizelim ,belki istediği bir kategori olur da tarif neyin kapar
Allah yardimcin olsun cnm bian once toparlarsin umarimOluyorum sorma
Geçmiş olsun canım kolayca geçer gider inşallahHamd olsun canım 12 buçuk gibi çıkacağım bir cerrah ile daha görüşeceğim bakalım.
Dış problemli sinirde çekildikten sonra kalıcı hissizlik olabilirmis .O yüzden kararsızım.
Üstten de bir tanesi sinuse yakinmis galiba değişik şeyler beni buldu Allah beterinden korusun ne diyelim .
Tembel olsak dışardan oy veririz katılır mıyız yarışmayaTembelligmiz dışında bir ortak yonumuz daha varmış bak
Akşama eve gelir ,biraz dinlenir öyle açılır,siz en iyisi akşama kadar girmeyin neteAkşam açılır bence nevo akşam gececekmis eve
Sağol kuzum yirmilik disimin biri çene sinirinde imiş çekilse kalıcı hissizlik uyuşukluk çenede ,cekilmese arada böyle iltihap yapıyor şimdiki gibi .gecmis olsun cnm neyin var
Sağol canım amin inşallahGeçmiş olsun canım kolayca geçer gider inşallah
Amin canim insallahAllah yardimcin olsun cnm bian once toparlarsin umarim
Ben de 2 tane çektirdim ,çekimden önce nette çok okumuştum korktum senelerce erteledim.Ama senin dediğin gibi tekrarlayan ağrılar ,iltihap canımdan bezdirince gittim.Hiç korktuğum gibi olmadı.Sağol kuzum yirmilik disimin biri çene sinirinde imiş çekilse kalıcı hissizlik uyuşukluk çenede ,cekilmese arada böyle iltihap yapıyor şimdiki gibi .
Üstte bir azı dişim curudu o da sinus boslugunda imiş çekildikten sonra yeri kapanmazsa dikiceklermis birşey koyup falan.
Bugün öğlen bir cerrah a daha gideceğim bakalım o ne diyecek.
Allah razi olsun canim benimJenna16 geçmiş olsun canım benim,uzakta kaldım buralardan takip edemedim durumunu ama duamdasın canım
Amin kuzumBir tanem Allah ya şafi ismi ile sifalandirsin tez vakitte inşallah
Benimkinin konumları kötü yerde işte deynep abla .korktukca daha başka birşey çıkıyor bilmiyorum bu d benim imtihanim herhalde.Ben de 2 tane çektirdim ,çekimden önce nette çok okumuştum korktum senelerce erteledim.Ama senin dediğin gibi tekrarlayan ağrılar ,iltihap canımdan bezdirince gittim.Hiç korktuğum gibi olmadı.