- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
Adı sarma olmaz da başka bir şey olur çerkes mantısı hesabıOlmaaaaz nevo dediydi sarmayi kabul etmiyoruz diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adı sarma olmaz da başka bir şey olur çerkes mantısı hesabıOlmaaaaz nevo dediydi sarmayi kabul etmiyoruz diye
Geçen gün velilerle pikniğimiz vardı,kiminin bebeği vardı kimi hamile atladım ben yaparım diyeBence olur görürsün sarmayı sen yap oyu kap ben uğraşamam valla bu halimle
Kiz sen hala orda misinama bak haklisin ben de mantinin makarnayla yarismasini dogru bulmuyorumAdı sarma olmaz da başka bir şey olur çerkes mantısı hesabı
Çok nadiren kurabiye yaparım ben ,yapan olsa da yesemKurabiye olsa canım çekti
Böyle ortamlarda hep benden de sarma istiyorlar yıldım valla eşimin iş arkadaşlarına kadar yenge sarma. Göndersin diyorlar yok artık ikinci sene olacak hiç sarmadım ohh annem sarıp gönderiyorGeçen gün velilerle pikniğimiz vardı,kiminin bebeği vardı kimi hamile atladım ben yaparım diye
O kadar iddialı olmasına gerek yok,buluruz birşeyler
Ben de beceremem denemek isterim ama canımın çektiği bir şey varÇok nadiren kurabiye yaparım ben ,yapan olsa da yesem
Bak bu gun yapacaktim ben deÇok nadiren kurabiye yaparım ben ,yapan olsa da yesem
Haklıysam tabi ki ordayım canım demem o ki sarma da olur yani inanırımKiz sen hala orda misinama bak haklisin ben de mantinin makarnayla yarismasini dogru bulmuyorum
Bazıları sarmaya dolma diyor,dolma dersek olur belkiAdı sarma olmaz da başka bir şey olur çerkes mantısı hesabı
denemek lazım acaba diyet tarifler mi ki katagori ondan sa bahsediliyordu bir araBazıları sarmaya dolma diyor,dolma dersek olur belki
Biz dolma deriz mesela o zaman ben yapayimBazıları sarmaya dolma diyor,dolma dersek olur belki
Nicki bin sonuna da riko yaptın mı tamamdırBiz dolma deriz mesela o zaman ben yapayim
Birkaç kere denedim kiminde becerdim kiminde beceremedim.Elmalı kurabiyeyi çok severim sayemde elmalı kurabiyeden soğudumBen de beceremem denemek isterim ama canımın çektiği bir şey var
Uymuyo ki anacimNicki bin sonuna da riko yaptın mı tamamdır
Deyno kiz sen beni begenmiyor musuno ka mesajini alintiliyorum bi cevap neyim yokBirkaç kere denedim kiminde becerdim kiminde beceremedim.Elmalı kurabiyeyi çok severim sayemde elmalı kurabiyeden soğudum
Suyu ben de bayılırım bir senin kurabiyesi ama dağılacak ağızda mükemmel olacakBirkaç kere denedim kiminde becerdim kiminde beceremedim.Elmalı kurabiyeyi çok severim sayemde elmalı kurabiyeden soğudum
Burda tohat lılar konuşuyorDeyno kiz sen beni begenmiyor musuno ka mesajini alintiliyorum bi cevap neyim yok
BirtutammutlurikoUymuyo ki anacim
Gecen cocuklara yaptigim kurabiyemin fotosunu atmak vardj ama hamilesin canin cekerSuyu ben de bayılırım bir senin kurabiyesi ama dağılacak ağızda mükemmel olacak
Hayır hayır yapmaGecen cocuklara yaptigim kurabiyemin fotosunu atmak vardj ama hamilesin canin ceker