Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Sağol kuzum yirmilik disimin biri çene sinirinde imiş çekilse kalıcı hissizlik uyuşukluk çenede ,cekilmese arada böyle iltihap yapıyor şimdiki gibi .
Üstte bir azı dişim curudu o da sinus boslugunda imiş çekildikten sonra yeri kapanmazsa dikiceklermis birşey koyup falan.
Bugün öğlen bir cerrah a daha gideceğim bakalım o ne diyecek.
aa gecmis olsun cnm ya sansina bak nasi olmus öyle cerrah bi çaresini bulur umarim.

Tebrik ederim Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne :KK36:
Kaçıncı katılımda aldın birinciliği diye baktım 8.katılımda almışsın benim gibi:sampiyon:
retro_hippo retro_hippo sana da ageçmiş olsun canım ,sonradan kaptırdın birinciliği:olamaz:Ama sen nasıl olsa daha önce 1 olmuştun bu duyguyu daha önce tatmıştın :KK45:Madalya madalya dedin bizim madalyalarımız da gitti eşitlendik:KK53:
8 kırılma noktası mı daha 5 yarışmam var desenize 😀😀

Tebrik ederim Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne :KK36:
Kaçıncı katılımda aldın birinciliği diye baktım 8.katılımda almışsın benim gibi:sampiyon:
retro_hippo retro_hippo sana da ageçmiş olsun canım ,sonradan kaptırdın birinciliği:olamaz:Ama sen nasıl olsa daha önce 1 olmuştun bu duyguyu daha önce tatmıştın :KK45:Madalya madalya dedin bizim madalyalarımız da gitti eşitlendik:KK53:
Saol cnm benim hiç iddiam yoktu valla.. hediyeyi de hediye edecektim.. sadece 3 hafta birinci olup son anda gitmesine üzüldüm o kdr 😊

Sağol kuzum yirmilik disimin biri çene sinirinde imiş çekilse kalıcı hissizlik uyuşukluk çenede ,cekilmese arada böyle iltihap yapıyor şimdiki gibi .
Üstte bir azı dişim curudu o da sinus boslugunda imiş çekildikten sonra yeri kapanmazsa dikiceklermis birşey koyup falan.
Bugün öğlen bir cerrah a daha gideceğim bakalım o ne diyecek.
Geçmiş olsun. Canım

X