- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.630
muahjj
Güle güle kullan hediyeni canım Tebrikler nevresim olursa ruyanda bizi gör
Kazen balık da değilse yaaaaAkşama eve gelir ,biraz dinlenir öyle açılır,siz en iyisi akşama kadar girmeyin nete
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
muahjj
Güle güle kullan hediyeni canım Tebrikler nevresim olursa ruyanda bizi gör
Kazen balık da değilse yaaaaAkşama eve gelir ,biraz dinlenir öyle açılır,siz en iyisi akşama kadar girmeyin nete
Yani ne demek istiyorsun sen Kazen unutur balık hafızalıdır demek mi istiyorsun ?Kazen balık da değilse yaaaa
Her zaman ki formindasin yine bebekimYani ne demek istiyorsun sen Kazen unutur balık hafızalıdır demek mi istiyorsun ?
O kadar kalabalık kk da 1500 kişiyi tamamlayamadik iyi mi1492 kişi oy kullanmış bu işe canım sıkıldı.Küsuratı sevmem 1500 olaydı eyiydi.
Sanki en fazla oy kullanımı bu yarışmada oldu.Diğerlerinde bu kadar çok değildi herhalde.O kadar kalabalık kk da 1500 kişiyi tamamlayamadik iyi mi
aa gecmis olsun cnm ya sansina bak nasi olmus öyle cerrah bi çaresini bulur umarim.Sağol kuzum yirmilik disimin biri çene sinirinde imiş çekilse kalıcı hissizlik uyuşukluk çenede ,cekilmese arada böyle iltihap yapıyor şimdiki gibi .
Üstte bir azı dişim curudu o da sinus boslugunda imiş çekildikten sonra yeri kapanmazsa dikiceklermis birşey koyup falan.
Bugün öğlen bir cerrah a daha gideceğim bakalım o ne diyecek.
8 kırılma noktası mı daha 5 yarışmam var desenizeTebrik ederim Tenceresiz kaldim anne
Kaçıncı katılımda aldın birinciliği diye baktım 8.katılımda almışsın benim gibi
retro_hippo sana da ageçmiş olsun canım ,sonradan kaptırdın birinciliğiAma sen nasıl olsa daha önce 1 olmuştun bu duyguyu daha önce tatmıştın Madalya madalya dedin bizim madalyalarımız da gitti eşitlendik
Kazenin kazandığı yarışma da daha çoktur bence orda daha çok bildirim gitti diye hatırlıyorum iyi da benden daha çoktu kazeninSanki en fazla oy kullanımı bu yarışmada oldu.Diğerlerinde bu kadar çok değildi herhalde.
Sağol canım inşallahaa gecmis olsun cnm ya sansina bak nasi olmus öyle cerrah bi çaresini bulur umarim.
Bir şey sarma filan geliyor Muş döktürürsünŞuraya pusuya yatmış bir deynep çizelim ,belki istediği bir kategori olur da tarif neyin kapar
Saol cnm benim hiç iddiam yoktu valla.. hediyeyi de hediye edecektim.. sadece 3 hafta birinci olup son anda gitmesine üzüldüm o kdrTebrik ederim Tenceresiz kaldim anne
Kaçıncı katılımda aldın birinciliği diye baktım 8.katılımda almışsın benim gibi
retro_hippo sana da ageçmiş olsun canım ,sonradan kaptırdın birinciliğiAma sen nasıl olsa daha önce 1 olmuştun bu duyguyu daha önce tatmıştın Madalya madalya dedin bizim madalyalarımız da gitti eşitlendik
Geçmiş olsun. CanımSağol kuzum yirmilik disimin biri çene sinirinde imiş çekilse kalıcı hissizlik uyuşukluk çenede ,cekilmese arada böyle iltihap yapıyor şimdiki gibi .
Üstte bir azı dişim curudu o da sinus boslugunda imiş çekildikten sonra yeri kapanmazsa dikiceklermis birşey koyup falan.
Bugün öğlen bir cerrah a daha gideceğim bakalım o ne diyecek.
Sağol canım bana dua et su dişlerim sorunsuz hallolsun senin duan makbul şimdiGeçmiş olsun. Canım
O belli olmuyor kimi ilk yarışmada alıyor kimi de bayağı bekliyor8 kırılma noktası mı daha 5 yarışmam var desenize
Ne sarması kız kategori belli mi ne kaçırdım benBir şey sarma filan geliyor Muş döktürürsün
Belli değil işte mesela yaniO belli olmuyor kimi ilk yarışmada alıyor kimi de bayağı bekliyor
Ne sarması kız kategori belli mi ne kaçırdım ben
Bi koşu gittim baktım 1569 KİŞİ OY KULLANMIŞ O ZAMAN ,Kazen 252 oy almışKazenin kazandığı yarışma da daha çoktur bence orda daha çok bildirim gitti diye hatırlıyorum iyi da benden daha çoktu kazenin
Burası resmi kurum olmadığı için katılabilir bence .Dur ya da katılamaz diyeyim rakip gelmesinBelki bu sefer kardeşim de katılır 16 yaşında katılınabiliyor mu