• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Sağol kuzum yirmilik disimin biri çene sinirinde imiş çekilse kalıcı hissizlik uyuşukluk çenede ,cekilmese arada böyle iltihap yapıyor şimdiki gibi .
Üstte bir azı dişim curudu o da sinus boslugunda imiş çekildikten sonra yeri kapanmazsa dikiceklermis birşey koyup falan.
Bugün öğlen bir cerrah a daha gideceğim bakalım o ne diyecek.
aa gecmis olsun cnm ya sansina bak nasi olmus öyle cerrah bi çaresini bulur umarim.

Tebrik ederim Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. :KK36:
Kaçıncı katılımda aldın birinciliği diye baktım 8.katılımda almışsın benim gibi:sampiyon:
retro_hippo retro_hippo sana da ageçmiş olsun canım ,sonradan kaptırdın birinciliği:olamaz:Ama sen nasıl olsa daha önce 1 olmuştun bu duyguyu daha önce tatmıştın :KK45:Madalya madalya dedin bizim madalyalarımız da gitti eşitlendik:KK53:
8 kırılma noktası mı daha 5 yarışmam var desenize 😀😀

Sanki en fazla oy kullanımı bu yarışmada oldu.Diğerlerinde bu kadar çok değildi herhalde.
Kazenin kazandığı yarışma da daha çoktur bence orda daha çok bildirim gitti diye hatırlıyorum iyi da benden daha çoktu kazenin

Tebrik ederim Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. :KK36:
Kaçıncı katılımda aldın birinciliği diye baktım 8.katılımda almışsın benim gibi:sampiyon:
retro_hippo retro_hippo sana da ageçmiş olsun canım ,sonradan kaptırdın birinciliği:olamaz:Ama sen nasıl olsa daha önce 1 olmuştun bu duyguyu daha önce tatmıştın :KK45:Madalya madalya dedin bizim madalyalarımız da gitti eşitlendik:KK53:
Saol cnm benim hiç iddiam yoktu valla.. hediyeyi de hediye edecektim.. sadece 3 hafta birinci olup son anda gitmesine üzüldüm o kdr 😊

Sağol kuzum yirmilik disimin biri çene sinirinde imiş çekilse kalıcı hissizlik uyuşukluk çenede ,cekilmese arada böyle iltihap yapıyor şimdiki gibi .
Üstte bir azı dişim curudu o da sinus boslugunda imiş çekildikten sonra yeri kapanmazsa dikiceklermis birşey koyup falan.
Bugün öğlen bir cerrah a daha gideceğim bakalım o ne diyecek.
Geçmiş olsun. Canım

Kazenin kazandığı yarışma da daha çoktur bence orda daha çok bildirim gitti diye hatırlıyorum iyi da benden daha çoktu kazenin
Bi koşu gittim baktım 1569 KİŞİ OY KULLANMIŞ O ZAMAN ,Kazen 252 oy almış :KK45:

Back