- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Günaydın canımGünaydın kizceler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canımGünaydın kizceler
Selamlar
İyidir ablacim bugün saat 2 de emari göstermeye gidicem bir Dr a.Suan iltihaplilar zaten haftaya herhalde anca olur cekerim derse.Ne habersin şeker,naptın diş olayını
İyidir ablacim bugün saat 2 de emari göstermeye gidicem bir Dr a.Suan iltihaplilar zaten haftaya herhalde anca olur cekerim derse.
Sen nasılsın ?
Seni hemen etiketlerim hem de özel etiketKim diyo hayatta inanmam
Kanka yeni kategori acilinca sen beni etiketle taaam mibunlar etiketlemez simdi beni
Allah daha iyi etsin inşallahİltihap geçmeden çekmezler zaten dişi,,bir an önce bitsin de sende rahatla en azından kurtul diş sorunundan.
Bende iyiyim sağol pazara gideceğim de vakit vardaha .
Allah daha iyi etsin inşallah
Çok istiyorum bende şöyle hepsinden sorunsuz bir cesaretle yaptırmayı inşallah Allah yardım eder de biter gider
Çok sicak zaten şimdi biraz daha bekle öğlen güneşi geçsin öyle çıkarsın pazara
Ağzı kulaklarında bize Çaka satıyodu gecenFarkettinix mi Tenceresiz kaldim anne hanım birinci olunca bir havalar bir havalar
Azcik heyecan katayim konuya
Aynen aynenAğzı kulaklarında bize Çaka satıyodu gecen
Canım iyne yapinca zaten bisey hiss etmeye ecskin iy olur kendini korkutma disci amcaya söyle ufleye ufleye ceksinDişçi ile gittim görüşmeye bütün riskleri göze alıp cektirmen lazım başka şansın yok dedi kesip alacak
Adamı ahiret sorularım ile epeyy terlettim biraz sabır testi yaptim
Bana ve korkulrima dayanabilir gibi geldi
Haftaya cuma ilkini çekecek dua edin canlarım kolaycana çekilsin ve sinirim zarar görmeden hallolsun
Yakisir kankama Ramazan sofralari birincisi oldu boru degilFarkettinix mi Tenceresiz kaldim anne hanım birinci olunca bir havalar bir havalar
Azcik heyecan katayim konuya
İnsallah kolay gecer canimDişçi ile gittim görüşmeye bütün riskleri göze alıp cektirmen lazım başka şansın yok dedi kesip alacak
Adamı ahiret sorularım ile epeyy terlettim biraz sabır testi yaptim
Bana ve korkulrima dayanabilir gibi geldi
Haftaya cuma ilkini çekecek dua edin canlarım kolaycana çekilsin ve sinirim zarar görmeden hallolsun
Aminn Aminn amiinnnİnsallah kolay gecer canim
İnşallah canım sağolasinCanım iyne yapinca zaten bisey hiss etmeye ecskin iy olur kendini korkutma disci amcaya söyle ufleye ufleye ceksin
Yakışır vallaYakisir kankama Ramazan sofralari birincisi oldu boru degil