Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
İyidir ablacim😘 bugün saat 2 de emari göstermeye gidicem bir Dr a.Suan iltihaplilar zaten haftaya herhalde anca olur cekerim derse.🙄
Sen nasılsın ?

İltihap geçmeden çekmezler zaten dişi,,bir an önce bitsin de sende rahatla en azından kurtul diş sorunundan.
Bende iyiyim sağol pazara gideceğim de vakit vardaha .

İltihap geçmeden çekmezler zaten dişi,,bir an önce bitsin de sende rahatla en azından kurtul diş sorunundan.
Bende iyiyim sağol pazara gideceğim de vakit vardaha .
Allah daha iyi etsin inşallah :KK60:
Çok istiyorum bende şöyle hepsinden sorunsuz bir cesaretle yaptırmayı inşallah Allah yardım eder de biter gider:dua:
Çok sicak zaten şimdi biraz daha bekle öğlen güneşi geçsin öyle çıkarsın pazara 😊

Allah daha iyi etsin inşallah :KK60:
Çok istiyorum bende şöyle hepsinden sorunsuz bir cesaretle yaptırmayı inşallah Allah yardım eder de biter gider:dua:
Çok sicak zaten şimdi biraz daha bekle öğlen güneşi geçsin öyle çıkarsın pazara 😊

Geçecek hepsi biraz sıkıntı verici diş nedense, o koltuğa oturmak ürkütüyor birazcık.
Daha erken nasılsa saat 3 gibi filan çıkarım herhalde.

Dişçi ile gittim görüşmeye bütün riskleri göze alıp cektirmen lazım başka şansın yok dedi kesip alacak :rolleyes:
Adamı ahiret sorularım ile epeyy terlettim biraz sabır testi yaptim:KK70:
Bana ve korkulrima dayanabilir gibi geldi:KK70:
Haftaya cuma ilkini çekecek dua edin canlarım kolaycana çekilsin ve sinirim zarar görmeden hallolsun😘

Dişçi ile gittim görüşmeye bütün riskleri göze alıp cektirmen lazım başka şansın yok dedi kesip alacak :rolleyes:
Haftaya cuma ilkini çekecek dua edin canlarım kolaycana çekilsin ve sinirim zarar görmeden hallolsun😘
Canım iyne yapinca zaten bisey hiss etmeye ecskin iy olur kendini korkutma disci amcaya söyle ufleye ufleye ceksin:KK12:

İnsallah kolay gecer canim🤲

X