- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.745
Evet duşa baglayacam şimdi kendimi bugün tüm gün dusardaydim mahvoldumWC de mıydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet duşa baglayacam şimdi kendimi bugün tüm gün dusardaydim mahvoldumWC de mıydın
Yok kız zorla götürmem de gelip hedeflerinize ulasmanızı cok isterim
Aman teli birak da gir dusa elektrik neyim carpar mazallah kankaEvet duşa baglayacam şimdi kendimi bugün tüm gün dusardaydim mahvoldum
Zorunlu olması sikici geliyor banaYok kız zorla götürmem de gelip hedeflerinize ulasmanızı cok isterim
Şimdi sana yazıyordumNassin yavru
Suan fit bedenim elimde telefon bırakıyorum makina nin üzerine sakin bakmayın banaAman teli birak da gir dusa elektrik neyim carpar mazallah kanka
Gecmis olsun simdi nasilŞimdi sana yazıyordum
Çok yoruldum bugün hastanedeydik bir arkadaşım hamile ve kanaması oldu onunla gittim .
Gozumde canlandirdim niyeyseSuan fit bedenim elimde telefon bırakıyorum makina nin üzerine sakin bakmayın bana
Sağol canım Kese duruyormus serum verdiler yat dinlen kanama ve ağrı artmadığı sürece on beş gün sonra gel dedi bakalım inşallah durur ağrı ve kanamaGecmis olsun simdi nasil
İnsallahSağol canım Kese duruyormus serum verdiler yat dinlen kanama ve ağrı artmadığı sürece on beş gün sonra gel dedi bakalım inşallah durur ağrı ve kanama
Öyle vallahi canım aminnnİnsallah
Anne olmak cok zor Allah emeklerimizin karsiligini gostersin insallah bize
Ahahahaha neyseGozumde canlandirdim niyeyse
Iyiyim kankacım sen nasılsın ❤Zipzip- kankacim nassin
Zorunlu olması biraz sıkıntı haklısın ama kimseyi cook asırı sıkmıyorum canım :)Zorunlu olması sikici geliyor bana
Arkadaşın için cokk gecmis olsun kankacim ♥Şimdi sana yazıyordum
Çok yoruldum bugün hastanedeydik bir arkadaşım hamile ve kanaması oldu onunla gittim .
Amin inşallah geçer kankacimArkadaşın için cokk gecmis olsun kankacim ♥
Yok sen zaten çok asabi bir insan değilsin biliyorum da takımın kalitesini düşürmekten korkuyorum ben kendime guvenemedigimden ramazan a 77 ile girip ramazan boyu hiç vermeme rağmen ramazan sonrası 76 ya düştüm hatta bir ara 75.5 u gördüm. Benim bir gün salmam ardından gelen günleri de heba ediyor çok yiyorum bana güç verecek bişey lazımIyiyim kankacım sen nasılsın ❤
Zorunlu olması biraz sıkıntı haklısın ama kimseyi cook asırı sıkmıyorum canım :)
Arkadaşın için cokk gecmis olsun kankacim ♥
Ama ben tatildeyimEvde oturmuyorumYoksa sana yazmaz mıyımHu hu sesleniyorum ses yok kusucem Nevreste
Allah razı olsun cok sağol çiçeğem benimÇok geçmiş olsun canım benimRabbim şifa versin
Maşallah kuzuma
Gelmiyorsun ki takıma gelsen birlikte veririz canım Tenceresiz kaldim anne da gelmiyor
Spor konusunda ve yeme konusunda çok becerikliyim ben