hazirlik yapiyodum aksam icin ablamda geldi mutfaktaydik kizimla yegnimde 5 yasinda oyuncaklarla oynuyolardi. mutfaga gideli 5 dk olmadi sora yegnim geldi nisa öksürüyo dedi bi gittim kipkirmizi olmus nefes alamiyo benim alerji ilacim vardi onu bulmus icmis oda agzinda erimis galiba ne yuta biliyo ne kusabiliyo ablam aldi sirtina vurdu sora bi kan kusdu benim elim ayagim bosaldi abla nolur kurtar yardim et dedim durdum kiz nefessiz baygin gbi agzindan sular köpükler geliyo sora su icirdik yuzunu fln yikadik kendine geldi yogurt yedirdik. Allahim öldüm resmen Rabbim onu bana bagisladi sukurler olsunHayırdır canım
hayirlisi olsun cnmIs guvenligi uzmanlığı yapacagim canim
karni agriyodu ondan dolayimi yoksa baska rahatsizliktanmiAğırlaşmış canım aniden almışlar
Gecmis olsun canım ❤hazirlik yapiyodum aksam icin ablamda geldi mutfaktaydik kizimla yegnimde 5 yasinda oyuncaklarla oynuyolardi. mutfaga gideli 5 dk olmadi sora yegnim geldi nisa öksürüyo dedi bi gittim kipkirmizi olmus nefes alamiyo benim alerji ilacim vardi onu bulmus icmis oda agzinda erimis galiba ne yuta biliyo ne kusabiliyo ablam aldi sirtina vurdu sora bi kan kusdu benim elim ayagim bosaldi abla nolur kurtar yardim et dedim durdum kiz nefessiz baygin gbi agzindan sular köpükler geliyo sora su icirdik yuzunu fln yikadik kendine geldi yogurt yedirdik. Allahim öldüm resmen Rabbim onu bana bagisladi sukurler olsun
Ah canım çok geçmiş olsun ucuz atlatmisin .çok dikkat et canım ulaşamayacağı yüksek yerlerde muhafaza et ilaçları, deterjanları olsun .hazirlik yapiyodum aksam icin ablamda geldi mutfaktaydik kizimla yegnimde 5 yasinda oyuncaklarla oynuyolardi. mutfaga gideli 5 dk olmadi sora yegnim geldi nisa öksürüyo dedi bi gittim kipkirmizi olmus nefes alamiyo benim alerji ilacim vardi onu bulmus icmis oda agzinda erimis galiba ne yuta biliyo ne kusabiliyo ablam aldi sirtina vurdu sora bi kan kusdu benim elim ayagim bosaldi abla nolur kurtar yardim et dedim durdum kiz nefessiz baygin gbi agzindan sular köpükler geliyo sora su icirdik yuzunu fln yikadik kendine geldi yogurt yedirdik. Allahim öldüm resmen Rabbim onu bana bagisladi sukurler olsun
Onunla ilgili canım.karni agriyodu ondan dolayimi yoksa baska rahatsizliktanmi
uzüldum ya gecmis olsun diyeyim burdanOnunla ilgili canım.
Amin insaallah ❤
sen nasilsin abla nevar neyokAmin insaallah ❤
İyiyim Canım sağol: )sen nasilsin abla nevar neyok
cabuk dgilmi daha yeni gitinİyiyim Canım sağol: )
Ailemin yanındayım.1 Temmuz'da dönmeyi düşünüyorum
Çocukların kursu var canım :)cabuk dgilmi daha yeni gitin
haklisin abla cocuklar büyük olunca oyle oluyor:))Çocukların kursu var canım :)
Birde çocuklar büyüdü fazla kalmak istemiyorum:)
Tadında bırakmak en güzeli: )
Çok iyi canım hayırlı olsun
Teşekkür ederim ❤hayirlisi olsun cnm
Kuzucum çok gecmiş olsunya ,aman dikkat et ilaç vs şeyleri alabileceği yerlerden kaldır ,Allah korusun minnakımı kıyamam.hazirlik yapiyodum aksam icin ablamda geldi mutfaktaydik kizimla yegnimde 5 yasinda oyuncaklarla oynuyolardi. mutfaga gideli 5 dk olmadi sora yegnim geldi nisa öksürüyo dedi bi gittim kipkirmizi olmus nefes alamiyo benim alerji ilacim vardi onu bulmus icmis oda agzinda erimis galiba ne yuta biliyo ne kusabiliyo ablam aldi sirtina vurdu sora bi kan kusdu benim elim ayagim bosaldi abla nolur kurtar yardim et dedim durdum kiz nefessiz baygin gbi agzindan sular köpükler geliyo sora su icirdik yuzunu fln yikadik kendine geldi yogurt yedirdik. Allahim öldüm resmen Rabbim onu bana bagisladi sukurler olsun
Hayırlı olsun balım benim yakışırIs guvenligi uzmanlığı yapacagim canim
saol balim iste duvarlari suslemek icin ortalikda dagilmisdi bide odanin yerlerini degismisdim ilaci koltugun ustune koymusum buda uzanmis almis disleriyle acip agzina almis ya Allahim korudu ya cok kotuydu hala etkisinden cikamadim o görüntü gözümün önünden gitmiyoKuzucum çok gecmiş olsunya ,aman dikkat et ilaç vs şeyleri alabileceği yerlerden kaldır ,Allah korusun minnakımı kıyamam.