- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.179
Saol cnm bu ara rahatsızım biraz kilo aldın serum falan yedim ramazandı bilmem ne.. motivasyonum gitti takıma girsem bence toplarlarım.. sen kaptandın dimi?Maşallah ne güzel kilo vermissin :)
Hangi takım oluyo 6 mı? 38 kilo verdim kız baktın mı hikayeme?
Ayy pardon kaptanımMaşallah ne güzel kilo vermissin :)
Eski hesapta kalmış durun sizi etiketliyim
Gecmiş olsun canım hastalıgı atlatmıssındır inşallah,Saol cnm bu ara rahatsızım biraz kilo aldın serum falan yedim ramazandı bilmem ne.. motivasyonum gitti takıma girsem bence toplarlarım.. sen kaptandın dimi?
Önceden yardımcıydın sanki aklımda öle kalmış.Gecmiş olsun canım hastalıgı atlatmıssındır inşallah,
Takımlar iyi gelebilir gercekten, evet 6. Takım kaptanıyım 4 aydır :)))
Ekim-ocak döneminde yardımcıydımÖnceden yardımcıydın sanki aklımda öle kalmış.
Tamam canım bekliyorumEski hesapta kalmış durun sizi etiketliyim
Aslında ben beyaz ekmek pek sevmem bu ara 1 ekmek yediğim oluyoBeyaz ekmek almasan belki daha az yersin
Anladım canım beyaz ekmek yedikce canın daha cok istiyorAslında ben beyaz ekmek pek sevmem bu ara 1 ekmek yediğim oluyo
Bekliyoruz canım
Bende takıldım canımSakinim ya şaka yaptım biri hiç heyecan yok yazmış ta
Günaydın canım nasılsınGünaydın hatunlar
Günaydın kankacimGünaydın canım ❤
Kankacım nasılsın ❤Günaydın kankacim
Çok şükür iyiyim kankacim oğlumun futbol kursu vardı oraya gittik geldik kahvaltı ettik anca ortalığı toparlayacagim :))Kankacım nasılsın ❤
Aa ne güzel futbola meraklı demek ki :)Çok şükür iyiyim kankacim oğlumun futbol kursu vardı oraya gittik geldik kahvaltı ettik anca ortalığı toparlayacagim :))
Sen nasılsın