- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
Bizim köy gibi fakir yerlerde oluyor kim bulmuş acaba bunu yemeyi çok ilginç üzümünü yemeyiz mesela sadece yapraklar elimiz kanaya kanaya toplardıkAaa hiç görmedim valla keşke bulsamda denesem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim köy gibi fakir yerlerde oluyor kim bulmuş acaba bunu yemeyi çok ilginç üzümünü yemeyiz mesela sadece yapraklar elimiz kanaya kanaya toplardıkAaa hiç görmedim valla keşke bulsamda denesem
Dimi cok uzun sürdü :))Ahh gelebilsem sağol balım Acep artık bitse şu oylamada
Valla heyecanlı olacak 10 gün kaldı 30 Haziran da belli olur sanırım :)Bence yarışma gününü beklemekte heyecanlı olacak kimin ne yaptığını bilmeyecegiz oylama günü taaaa taaammm çıkacak önümüze
Kuzu yakınlaştırınca varya ben yedim bunu çocukken gittiğimiz bi piknikte dagdı babam bak sana ne göstercem deyip kopardı yedirdiydi eksiydi hala daha hatırlarım vallahada buydu sanırım başka ne olabilir kiBizim köy gibi fakir yerlerde oluyor kim bulmuş acaba bunu yemeyi çok ilginç üzümünü yemeyiz mesela sadece yapraklar elimiz kanaya kanaya toplardık
Aynen keşke 15 günde bir olsayaDimi cok uzun sürdü :))
Bunun dadı unudulmaz guzuuummKuzu yakınlaştırınca varya ben yedim bunu çocukken gittiğimiz bi piknikte dagdı babam bak sana ne göstercem deyip kopardı yedirdiydi eksiydi hala daha hatırlarım vallahada buydu sanırım başka ne olabilir ki
Kız inanki demekki oo Allahım nerden nereye demekki böyle bi otu hala yiyen var yeniliyor pilavı bile yapılıyor vaybeBunun dadı unudulmaz guzuuumm
Aa o neymiş cnim hiç duymadım Allah esirgesin ikinizde inşallah canım.Kuzu cmv pozitif çıktı anne karnındaki bebeği etkileyen bir enfeksiyon üni ye yönlendirdiler
Biz gonya lılar taştan yumuşak herşeyin pilavını yapabiliriz . Evet hala yeniyor taş devrinden gelmiş hissettim kız kendimi . Bize kurutup ya da taze toplayıp filan gönderiyorlar kız kapış kapış yiyoruzKız inanki demekki oo Allahım nerden nereye demekki böyle bi otu hala yiyen var yeniliyor pilavı bile yapılıyor vaybe
Amin inşallah canım inşallah hamileyken geçirmemişimdir eskidirAa o neymiş cnim hiç duymadım Allah esirgesin ikinizde inşallah canım.
İnşallah canım inşallah hayır haberler duymayi nasip etsin RabbimAmin inşallah canım inşallah hamileyken geçirmemişimdir eskidir
Ben okadar gonyalı olamadım demek ,ayy satılsada alsam :). Allahımyaaa bende istiyooom KV göstereyim bi gittiğimizde varmı dağda bayırdaay hamiş olsaydım vay kocamın halineBiz gonya lılar taştan yumuşak herşeyin pilavını yapabiliriz . Evet hala yeniyor taş devrinden gelmiş hissettim kız kendimi . Bize kurutup ya da taze toplayıp filan gönderiyorlar kız kapış kapış yiyoruz
Kuzucum yeni gördümya ,inşallah kötü birşey değildir. Rabbim korusun senide minnakıda, duam seninleKuzu cmv pozitif çıktı anne karnındaki bebeği etkileyen bir enfeksiyon üni ye yönlendirdiler
Sen ovalısın demek yavrum guzum ben dağlıyım ondan siz pirinç yersiniz biz bulgurBen okadar gonyalı olamadım demek ,ayy satılsada alsam :). Allahımyaaa bende istiyooom KV göstereyim bi gittiğimizde varmı dağda bayırdaay hamiş olsaydım vay kocamın haline
Sağol canım benim inşallah kötü çıkmazKuzucum yeni gördümya ,inşallah kötü birşey değildir. Rabbim korusun senide minnakıda, duam seninle
Ben olmadan nasıl geçiyorsunuzAynen yaa yeni yarışmaya bi gecebilsek artık
Yeni olduğunuz nasıl belli oluyor:)Aynen oylaması uzun sürdü adrenalin de yok
Sensiz gecermiyiz ablacımBen olmadan nasıl geçiyorsunuz
Aynen ben ilk defa gördüm gecen sene yoktumYeni olduğunuz nasıl belli oluyor:)