Yöresel Tarif Ramazan Sofraları

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Bizim köy gibi fakir yerlerde oluyor 😀🤪😀 kim bulmuş acaba bunu yemeyi çok ilginç üzümünü yemeyiz mesela sadece yapraklar elimiz kanaya kanaya toplardık
Kuzu yakınlaştırınca varya ben yedim bunu çocukken gittiğimiz bi piknikte dagdı babam bak sana ne göstercem deyip kopardı yedirdiydi eksiydi hala daha hatırlarım vallahada buydu sanırım başka ne olabilir ki :KK48: :KK68:

Kız inanki demekki oo Allahım nerden nereye demekki böyle bi otu hala yiyen var yeniliyor pilavı bile yapılıyor vaybe :KK68: :KK66:
Biz gonya lılar taştan yumuşak herşeyin pilavını yapabiliriz . Evet hala yeniyor 😀 taş devrinden gelmiş hissettim kız kendimi . Bize kurutup ya da taze toplayıp filan gönderiyorlar kız kapış kapış yiyoruz

Biz gonya lılar taştan yumuşak herşeyin pilavını yapabiliriz . Evet hala yeniyor 😀 taş devrinden gelmiş hissettim kız kendimi . Bize kurutup ya da taze toplayıp filan gönderiyorlar kız kapış kapış yiyoruz
Ben okadar gonyalı olamadım demek :KK70: ,ayy satılsada alsam :). Allahımyaaa bende istiyooom KV göstereyim bi gittiğimizde varmı dağda bayırda:KK70:ay hamiş olsaydım vay kocamın haline:KK70:

X