Korktunmubana canım dedi
Ekmek yemiyorum Karatay döndüm kesin yarın bozulur annem e gidiyorum doktor çağırdı yarın diş çekimi varmış ://
Biliyorum canımDevamı o zaten ☺
ben tutuyorum da annem basıyor gazaTut kendini ama biraz :/
Korktunmu
Amin canım sağolasınYeri tabii ki dolmaz,sadece tahmin etmeye çalışıyorum ,çok zordur eminimAllah sabrını arttirsin canım
Yok hıyar :)Patlıcan mi aserdin yoksa
Allah sabır versin canımÇok özledim şimdi olsa idi hem bana şöyle yap diye akıl verir hemde yardım ederdi
Hala mı ?Hadi küçükken neyse deben tutuyorum da annem basıyor gaza
tokat geliyor sanırım
Baaaaaaaa mi dedinYok hıyar :)
Amin canım benimAmin canım sağolasınSiz annelerine sakin soylenmeyin ,karissinlar akıl versinler hiç birşey olmaz .
Canları sağolsun da .Allah yaşayan annelere uzun sağlıklı ömür versin vefat edenlere de hani hani rahmet eylesin
Eşya piti piti kızz:)) sen olsan olsan enginar olursun çiçek gibi:)Baaaaaaaa mi dedin
Yok bıraktım onu şimdilikben tutuyorum da annem basıyor gaza
tokat geliyor sanırım
Amin canım sağolasınAllah sabır versin canım
Canım başın sağolsun, çok zordur eminim ben bazen aklıma getiriyorumda naparım bilmiyorumAmin canım sağolasın
Allah razı olsun canım .Allah uzun ömür versin inşallah.Yapacak birşey yok ne yazık ki Allah'ın takdiri .Düşünme şimdiden yaşadığın anların tadını çıkarınCanım başın sağolsun, çok zordur eminim ben bazen aklıma getiriyorumda naparım bilmiyorum
Neden bir çiçek değil de çiçek GİBİEşya piti piti kızz:)) sen olsan olsan enginar olursun çiçek gibi:)
Sebzelerden gidiyorduk ya o bakıma :))Neden bir çiçek değil de çiçek GİBİ
kim ölmüşAmin canım sağolasınSiz annelerine sakin soylenmeyin ,karissinlar akıl versinler hiç birşey olmaz .
Canları sağolsun da .Allah yaşayan annelere uzun sağlıklı ömür versin vefat edenlere de gani gani rahmet eylesin
Şimdi önüne börek gelse en sevdiğin yanına kırılmış soğan yoğurt turşu çeşit çeşit yok ben Karatay yapıyorum dermisinHala mı ?Hadi küçükken neyse de
Annem canimkim ölmüş
Buradayım canım geldim
Tamm ozaman barıştıkSebzelerden gidiyorduk ya o bakıma :))