- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Hoşgeldin canım bende cikacaktim az daha durayim hadi.Hallettin mi işleri hazır mısınız gösteriyeBuradayım canım geldim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım bende cikacaktim az daha durayim hadi.Hallettin mi işleri hazır mısınız gösteriyeBuradayım canım geldim
Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsunAnnem canim
Amin inşallah canım Allah razı olsunAllah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun
Çok minik işim kaldı canım:)Oda pcde buraya bakarken hallederim:)Hoşgeldin canım bende cikacaktim az daha durayim hadi.Hallettin mi işleri hazır mısınız gösteriye
Himm anladım canım ben başka birinden bahsediyorsun iz sandım hep sabırlar diliyorum ben sanaAnnem canim
Nasılsın iyi misinAmin inşallah canım Allah razı olsun
Tam senlik avatar.Tamm ozaman barıştık
Allah razı olsun canımHimm anladım canım ben başka birinden bahsediyorsun iz sandım hep sabırlar diliyorum ben sana
Yine yaramazlık mı yapıyorTam senlik avatar.
Siz kim oluyorsunuz da benim sehzade mi benden aliyorsunuz
Az önceki deguzeldi ikisini degisirim artıkTam senlik avatar.
Siz kim oluyorsunuz da benim sehzade mi benden aliyorsunuz
Hiç iyi değilim ev heryer darmann durman işler bitene kadar kacsam bir yere gelsem herşey bitmiş olsaNasılsın iyi misin
Ne yaramazlık yapıcam canım uslu uslu yazıyorum şurdaYine yaramazlık mı yapıyor
Ayyy sana benziyor sakın değişmeAz önceki deguzeldi ikisini degisirim artık
Benimde işler duruyor.Pazar artık dip bucak siler süpürürüm diye hayal ediyorumSağlık olsun ne yapalımHiç iyi değilim ev heryer darmann durman işler bitene kadar kacsam bir yere gelsem herşey bitmiş olsa
Tabi tabi kesin öyledir:)Ne yaramazlık yapıcam canım uslu uslu yazıyorum şurda
Hoşgeldin canımBuradayım canım geldim
Çok uymuş dimiAyyy sana benziyor sakın değişme
Hareket aynı benAyyy sana benziyor sakın değişme
Hoşbulduk canım nasılsınHoşgeldin canım
İnşallah pazara ustaların işi biterde bende sahura kadar temizlik yaparım artıkBenimde işler duruyor.Pazar artık dip bucak siler süpürürüm diye hayal ediyorumSağlık olsun ne yapalım