- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.741
Yok bir ara gittim yemek yedim bulaşıklar beni bekliyor bende zamanında sevdiğim öğretmene sallayanlarin şimdide yeni öğretmenin ardından sallamalariji okuyorum tam laf sokma zamanı aslındaHala buralarda misin ?
İyi bari beğendiysenGuzelmis
Yok bu sefer nazardan degil yorgunluktan
Yapacağım ama bir tarif yukleyeyimKafalarimiz aynı güzellikte bakın ahahahahahBen de miniko dedimdi
WhatsAppta mi ? Gıybet yuvasıYok bir ara gittim yemek yedim bulaşıklar beni bekliyor bende zamanında sevdiğim öğretmene sallayanlarin şimdide yeni öğretmenin ardından sallamalariji okuyorum tam laf sokma zamanı aslında
Tamam,sonra dönersin yineYapacağım ama bir tarif yukleyeyim
Evet yeni grup oluşturdular gıybet yapmak için eski öğretmene yeni mezun çocukları yetistiremedi falan dedileri yeni öğretmen yanında şimdi de benim gibi giden ogretmenden memnun olanlardan destek bekliyorlarWhatsAppta mi ? Gıybet yuvası
Gelmiyor sanki bayağıdır bence korktu ramazan sofrası dan
Gıybettt çekemiyolla biziEvet yeni grup oluşturdular gıybet yapmak için eski öğretmene yeni mezun çocukları yetistiremedi falan dedileri yeni öğretmen yanında şimdi de benim gibi giden ogretmenden memnun olanlardan destek bekliyorlar
Neymiş çocuklar isyeksizmis çocuklar okula gitmek istemiyormuş diğer öğretmende bu sıkıntı yoktu
Korkmaz o korkmazGelmiyor sanki bayağıdır bence korktu ramazan sofrası dan
Yaaaa alsana kapak olsun adamı tanımadan salladılar öteki öğretmene halbuki Barbie gibi çıtır çıtır çok sevecen biriydi çocuklara bir kere bagirdigiji bilmiyorimGıybettt çekemiyolla biziYa ne fena bu insanlar ya
Benim kaynananın başına da lazım birşeylerKorkmaz o korkmazÖrüyordur
Daha şimdi burdaydi
Ben seni keserim diyen öğretmen duydumYaaaa alsana kapak olsun adamı tanımadan salladılar öteki öğretmene halbuki Barbie gibi çıtır çıtır çok sevecen biriydi çocuklara bir kere bagirdigiji bilmiyorim
Bu çocuklara silgi fırlatıyor bağırıyor itiyor Muş
Geldim canım yemek molası verdim
Ben göremedim bugünDaha şimdi burdaydi
Çorap mı?Benim kaynananın başına da lazım birşeyler