- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
Aman o ancak tabaklarını süslesin gelip yarım etmiyorOyyy söyleseydin azerin yardıma gelirdi sana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman o ancak tabaklarını süslesin gelip yarım etmiyorOyyy söyleseydin azerin yardıma gelirdi sana
Yok yok fayd etmiyor :// sağol canım benimOooo gececekse çiğne insallah iyi olursun kuzum bnim
Ramazan'da hangi tabakla uğraşacak günlerini alır her birine bı hayvancık yaparsa en iyi sana yardım etsinAman o ancak tabaklarını süslesin gelip yarım etmiyor
Ramazanda işim bitecek inşaallah yani öyle umuyorumRamazan'da hangi tabakla uğraşacak günlerini alır her birine bı hayvancık yaparsa en iyi sana yardım etsin
Ya ben ne yapayım ev berbat haldeRamazanda işim bitecek inşaallah yani öyle umuyorum
Ev işi yapan kimYa ben ne yapayım ev berbat halde
Hepsini sen mi yaptın neden yaptın kime yaptın
Yok canım işte çocuklara okulda bunları yaptırıyorum.:)Hepsini sen mi yaptın neden yaptın kime yaptın
sen ne fenasiiin hava kotu gitmedik ama balkonda yaptilar izgarayi
göbek adım
ahahahahahaha pişmanlık varsa değiş kankani
Hakikaten bu aklıma gelmemişti
Ne güzel hepinisij eline sağlıkYok canım işte çocuklara okulda bunları yaptırıyorum.:)
Ama büyük bir kısmını ben yaptım yarın sergimiz var.Okulda ders canım beceri atölyesi bende çocuklara öğretiyorum.Yardım ediyorum.
Hoşgeldin sınıf gurubu kızıştı çıkamadım
Minikte miniko olsunhazaliko da benden
Minige de miniko
Kafalarimiz aynı güzellikte bakın ahahahahah Ben de miniko dedimdiben yazacaktım sen benden daha çok yaşa emi :))
AnlatmiyosunkiSen seni sevdiğimizi anlamıyorsun bir türlü
Hala buralarda misin ?Hoşgeldin sınıf gurubu kızıştı çıkamadım
E seviyorumAnlatmiyosunki
Maşallah bizeTam hyumuz huyumuza suyumuz suyumuza