- 24 Haziran 2015
- 39.885
- 154.568
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gene oylesine katilip birinci olan uyeYa aslında ölesine katıldım önemli değildi birincilik.. ama böle birinci olup sonradan değişince insan üzülüyo..
Yilmak yokÖnümüzde ki maçlara bakicaz kardeşim
Aynen canımYilmak yok
AynenAynen canım
Bak bana Sütaş da nasip oldu kismetin nerden geleceği belli olmuyor :))
İnşallah bir kere istediğim tarifi kimse almadan yakalamak nasip olurAynen
Onumuzdeki maclara bakalim dicem ama o da ay sonunda
Ben 2 senedir nerdeyse her yarışa katılıyorumGene oylesine katilip birinci olan uye
Benim de son bir hediye sansim olmasa hepsine katilmak isterdim vallacok eglenceliBen 2 senedir nerdeyse her yarışa katılıyorum
Senin sayfanda varmış galiba dimi özelden yaz bakalım bende merak etimm :))Ben 2 senedir nerdeyse her yarışa katılıyorum
Nerde o sayfa ben de merak ettimSenin sayfanda varmış galiba dimi özelden yaz bakalım bende merak etimm :))
İnstada sanırım :)) benimde yok kapalı ise bende bakamamNerde o sayfa ben de merak ettim
İnstagramda kapaliysa bakamam ama instagramim yok cunku
Ohh be yalniz degilmisimbi benim yok saniyodumİnstada sanırım :)) benimde yok kapalı ise bende bakamam
İnst da canım açık ama :)Nerde o sayfa ben de merak ettim
İnstagramda kapaliysa bakamam ama instagramim yok cunku
Yok açık ama inst açıp takip etmen lazımİnstada sanırım :)) benimde yok kapalı ise bende bakamam
Buradayım canım benimNevreste canım nerelerdesin
Aradım ama ulaşamadım bendeJenna16 kuzum nerde kaldı ya
Yok artık malzemeler söylenecek herkes ne yaparsa artık format değişecek demişlerdi :)İnşallah bir kere istediğim tarifi kimse almadan yakalamak nasip olur
İnşallah eşi gelmiştir de ondan giremiyordurAradım ama ulaşamadım bende
Aa ben atlamisim orayı hadi bakalım nasıl olacak merak ediyoruz :))Yok artık malzemeler söylenecek herkes ne yaparsa artık format değişecek demişlerdi :)