• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Yemekler

En başarılı bulduğunuz''Ramazan Sofrası'' hangisidir?

• Ankete Katılan
    1.492
  • Anket Kapalı .
Bir kaç tane yapayım da deneyim bakayım :))
Dene canim mutlaka begeniceksin
2 gun once de bir tane misiri ayiklayip konservesini yaptim kucuk bi kavanozda denemek icin
Bi kac gune acip bakicam sorun yoksa bol bol yaparim artik

Ben de vermezdim valla:KK70:
aynı ben (:
Günaydın canısılar :KK68: .
Buarada Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu TencereMinik Duduklu Tencere hesabı doğrulanmış üye. kuzum dün görmedim oğlunun da doğum günü olduğunu ,
Rabbim hayırlı ,sağlıklı başarılı güzel bir ömür versin ,ailesi ile birlikte... Doğum günü kutlu olsun paşanın:KK68::KK200:
tşk ederim :KK68:
Benim de kardesim canim ama kardese gitmiyo ki hediye geline gidiyo:KK70:gelin de gelsin bi ic yuzunu gordukten sonra seversem verirdim yoksa vermem:KK53:
Aynen bende öyle düşünüyorum :D

Bos yere kanka olmadik kizaaam:KK70:
Ben gelini cidden çok seviyordum kardeş oldu bize diyordum ben kolay kolay hissetmem bana olan kini öyle öküzü m (:

Meğer benim çocukları kıskanıyor Muş kardesimden

Ben anneme gidince gelmek istemiyor halbuki onu çağıran yok zorla

Şimdi bunları biliyor Ken benim jakettigim bir hediye yi asla vermem :D

Bos yere kanka olmadik kizaaam:KK70:
Ben gelini cidden çok seviyordum kardeş oldu bize diyordum ben kolay kolay hissetmem bana olan kini öyle öküzü m :-)

Şimdi bunları biliyor Ken benim jakettigim bir hediye yi asla vermem :KK70:
Sizi gidi gorumceler sizi :KK53:

Ben gelini cidden çok seviyordum kardeş oldu bize diyordum ben kolay kolay hissetmem bana olan kini öyle öküzü m :-)

Şimdi bunları biliyor Ken benim jakettigim bir hediye yi asla vermem :KK70:
Yaa inş iyi biridir gelin.. bakim hediye bir gelsin de bakıcaz artık.. zorla kötü görümce edeceksiniz beni 😂

Benim de kardesim canim ama kardese gitmiyo ki hediye geline gidiyo:KK70:gelin de gelsin bi ic yuzunu gordukten sonra seversem verirdim yoksa vermem:KK53:
Vah gelin sanki yiyecek hediyeyi ortak kullanacaklar ne var jestc yapsanız 😌

Back