- 20 Mart 2008
- 141.603
- 213.142
- 1.423
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım benimNevreste doğum günün kutlu olsun.. Evlatlarinla, eşinle ,sevdiklerinle mutlu,huzurlu ömürlerin olsun.
Sağol ablacım ❤Nevreste canımcım doğ um günün kutlu olsunnice mutlu yaşlarına inşallah,sevdiklerinle ailenle birlikte
Aleykum selam hanim abla nasilsinSelamlar
Sağol ablacım ❤
Aleykum selam hanim abla nasilsin
himm dikatli takil abla ora tehlikeli birazCanım benim
İyiyim bende sağol,siyasete takılıyorum bende
Dene canim mutlaka begeniceksinBir kaç tane yapayım da deneyim bakayım :))
aynı benBen de vermezdim valla
tşk ederimGünaydın canısılar .
Buarada Minik Duduklu Tencere kuzum dün görmedim oğlunun da doğum günü olduğunu ,
Rabbim hayırlı ,sağlıklı başarılı güzel bir ömür versin ,ailesi ile birlikte... Doğum günü kutlu olsun paşanın
Aynen bende öyle düşünüyorumBenim de kardesim canim ama kardese gitmiyo ki hediye geline gidiyogelin de gelsin bi ic yuzunu gordukten sonra seversem verirdim yoksa vermem
Bos yere kanka olmadik kizaaamaynı ben
tşk ederim
Aynen bende öyle düşünüyorum
Ben gelini cidden çok seviyordum kardeş oldu bize diyordum ben kolay kolay hissetmem bana olan kini öyle öküzü mBos yere kanka olmadik kizaaam
Bos yere kanka olmadik kizaaam
Sizi gidi gorumceler siziBen gelini cidden çok seviyordum kardeş oldu bize diyordum ben kolay kolay hissetmem bana olan kini öyle öküzü m
Meğer benim çocukları kıskanıyor Muş kardesimden
Ben anneme gidince gelmek istemiyor halbuki onu çağıran yok zorla
Şimdi bunları biliyor Ken benim jakettigim bir hediye yi asla vermem
Yaa inş iyi biridir gelin.. bakim hediye bir gelsin de bakıcaz artık.. zorla kötü görümce edeceksiniz beniBen gelini cidden çok seviyordum kardeş oldu bize diyordum ben kolay kolay hissetmem bana olan kini öyle öküzü m
Meğer benim çocukları kıskanıyor Muş kardesimden
Ben anneme gidince gelmek istemiyor halbuki onu çağıran yok zorla
Şimdi bunları biliyor Ken benim jakettigim bir hediye yi asla vermem
Vah gelin sanki yiyecek hediyeyi ortak kullanacaklar ne var jestc yapsanızBenim de kardesim canim ama kardese gitmiyo ki hediye geline gidiyogelin de gelsin bi ic yuzunu gordukten sonra seversem verirdim yoksa vermem
Çok teşekkür ederim ❤
- Yüksük Çorbası- Çökertme Kebabı -Çilekli Magnolia
- Çok güzel gözüküyordu oyum bu arkadaşa
Dimi ama? Hem kardeşimin mutluluğu yeterVah gelin sanki yiyecek hediyeyi ortak kullanacaklar ne var jestc yapsanız
Nerdeyse vazgeçireceklerdi beni.. kötü görümce olacaktımVah gelin sanki yiyecek hediyeyi ortak kullanacaklar ne var jestc yapsanız
Uyma sen bunlara niyetini bozma ver gitsin sevap olurNerdeyse vazgeçireceklerdi beni.. kötü görümce olacaktım
Allah nasip ederde kazanırsam vericem inşUyma sen bunlara niyetini bozma ver gitsin sevap olur ♥
Sen hiç yorum yapmıyorsun yemek sayfamı nasıl buldun?Uyma sen bunlara niyetini bozma ver gitsin sevap olur ♥