- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.992
- 468
Güzel şeyler yspıyorsun çekim kalitesi bir tık daha iyi olsa kimse tutamaz seni. Birde imkanın var yerinde olsam youtube da kanal açardım yrmek kanalı :)Sen hiç yorum yapmıyorsun yemek sayfamı nasıl buldun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel şeyler yspıyorsun çekim kalitesi bir tık daha iyi olsa kimse tutamaz seni. Birde imkanın var yerinde olsam youtube da kanal açardım yrmek kanalı :)Sen hiç yorum yapmıyorsun yemek sayfamı nasıl buldun?
Kazandın diyelim ona değişmez genelde biliyosun :)Allah nasip ederde kazanırsam vericem inş
Çok iyimser bir yaklaşım oldu buVah gelin sanki yiyecek hediyeyi ortak kullanacaklar ne var jestc yapsanız
seni gidi kaynana adayı seniSizi gidi gorumceler sizi
Cnm şu an için ev int yok. O yüzden video zor.. ama ilerde aklımda.. telimi de en kısa zmaanda değişicem inş bende farkındayım.. yapıcı yorumların için çok teşekkür ederimGüzel şeyler yspıyorsun çekim kalitesi bir tık daha iyi olsa kimse tutamaz seni. Birde imkanın var yerinde olsam youtube da kanal açardım yrmek kanalı :)
Normalde değişmez de daha 18 gün vae sorun ordaKazandın diyelim ona değişmez genelde biliyosun :)
Kukrim söyle o bir üflesin o zaman geçemez seni kimse inşaAllahNormalde değişmez de daha 18 gün vae sorun orda
Görümcelerden çekmiş ve çekmekte olan biri olarak ne yapayım :)Çok iyimser bir yaklaşım oldu bu
yanlış hatırlamıyorsam mamalarda görümce sponsorluğunda katılmıştınGörümcelerden çekmiş ve çekmekte olan biri olarak ne yapayım :)
O beni üflüyor bı keremKukrim söyle o bir üflesin o zaman geçemez seni kimse inşaAllah
Doğru hatırlıyorsun adı üstünde HAYALİ SPONSORyanlış hatırlamıyorsam mamalarda görümce sponsorluğunda katılmıştın
O beni üflüyor bı kerem
Bide kızgın yüz atmışyanlış hatırlamıyorsam mamalarda görümce sponsorluğunda katılmıştın
O beni üflüyor bı kerem
Valla ben ne etlisine ne sutlusune karışmam ikisi mutlu olsun yeter.seni gidi kaynana adayı seni
Minige söz vermiştim ama mazaretim başladıKukrim söyle o bir üflesin o zaman geçemez seni kimse inşaAllah
Atı alan Üsküdar i geçti zaten
Ya aslında ölesine katıldım önemli değildi birincilik.. ama böle birinci olup sonradan değişince insan üzülüyo..Kukrim söyle o bir üflesin o zaman geçemez seni kimse inşaAllah
Bi dahaki yarışta hep beraber onur üfleriz inş minike
Ask olsun gardasim siz de iyice gaddar gorumce yaptiniz biziiyi geline canimi veririm kotuye gunahimi vermem amakotu olursa kardesimin hatrina gecistiririm ama hediyemi de vermem yaniVah gelin sanki yiyecek hediyeyi ortak kullanacaklar ne var jestc yapsanız
İnşallah canımBi dahaki yarışta hep beraber onur üfleriz inş minike
Daha değişmez benceYa aslında ölesine katıldım önemli değildi birincilik.. ama böle birinci olup sonradan değişince insan üzülüyo..
Önümüzde ki maçlara bakicaz kardeşimAtı alan Üsküdar i geçti zaten